De keuze van Wind | Fran Bambust | So Many Pages

Fran Bambust - Nederlands - Hardback

De keuze van Wind. Je wordt vijftien vandaag? Uitstekend. Dan mag je kiezen wat je voor de rest van je leven wilt zijn: mijnwerker, pottenbakker … Hoe bedoel je: je wilt nog niet beslissen? Dat is nu eenmaal de regel in deze citadel! Vlucht maar weg, ja! Ren maar naar het versteende bos … Maar onthoud: niet kiezen, is ook kiezen!

 

18,95

EAN: 9789044820683 Categorieën: , , Tag:

De keuze van Wind – Fran Bambust

Over Fran Bambust

Fran Bambust werd in 1965 geboren als Franky. Zij was lichamelijk toen nog een hij, die ondersteboven hangend op de bank een heel ander leven fantaseerde. Anders zijn leek toen helemaal nog niet eenvoudig. Jaren later veranderde ze haar naam, adres, burgerlijke stand, werk, rijksregisternummer en geslacht. En ze besloot om te gaan schrijven. Geen zwaarmoedige probleemverhalen, maar spannende en grappige verhalen over anders zijn en anders mogen zijn.

Verzending

  • Verzending vindt altijd dezelfde, of de volgende werkdag plaats! Zo heb jij je favoriete boeken altijd zo snel mogelijk in huis.
  • Wist je dat wij al onze boeken extra inpakken, zodat die gegarandeerd zonder schade bij jou aan komt?
  • Bestellingen boven de €30 hebben altijd gratis verzending!
  • Ben je ook abonnee van de boekenbox? We kunnen jouw boek ook extra in je boekenbox doen. Stuur ons een berichtje op Instagram of Facebook!

Flaptekst

Je wordt vijftien vandaag? Uitstekend. Dan mag je kiezen wat je voor de rest van je leven wilt zijn: mijnwerker, pottenbakker … Hoe bedoel je: je wilt nog niet beslissen? Dat is nu eenmaal de regel in deze citadel! Vlucht maar weg, ja! Ren maar naar het versteende bos … Maar onthoud: niet kiezen, is ook kiezen!

Auteur

Fran Bambust

Genre

Young Adult

Taal

Nederlands

Uitgever

Clavis Uitgeverij

Uitvoering

Hardback

Pagina's

EAN

9789044820683

Verschijningsdatum

November 2014

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.