Gek van mezelf | Alwin Ritstier | So Many Pages

Alwin Ritstier - Nederlands - Paperback

Wat als extreme angsten je tegenhouden het leven te leiden dat je eigenlijk zou willen? In Gek van mezelf kruipen we in het hoofd van Alwin Ritstier, die al meer dan 20 jaar kampt met extreme angsten. Zijn grootste angst is om dood te gaan. Bij elk pijntje of bobbeltje is hij ervan overtuigd dat hij kanker heeft of dat zijn hart het begeeft. Bij elke paniekaanval denkt hij dat hij erin zal blijven. Hoe is het om zo te leven? Hoe is het om niet meer naar buiten te durven, omdat de angst dat er iets gebeurt zo groot is dat je liever thuisblijft? Als hij bijna 30 is gaat de knop om, en begint hij aan zijn angsten te werken. Mét succes. Gek van mezelf geeft een kijkje in de denkpatronen en acties van iemand die te bang is om te leven en hoe hij leert leven.

21,99

EAN: 9789400511835 Categorieën: , , , Tag:

Beschikbaarheid: Op voorraad

Gek van mezelf – Alwin Ritstier

Over Alwin Ritstier

Alwin Ritstier (1990) is een filmmaker uit Rotterdam. Zijn YouTube-kanaal Vet Gezellig heeft meer dan 52k abonnees en op Instagram heeft hij meer dan 16k volgers. In 2018 verscheen op YouTube zijn documentaire Zo voelt extreme angst, die inmiddels meer dan 116.000 keer bekeken is.

Verzending

  • Verzending vindt altijd dezelfde, of de volgende werkdag plaats! Zo heb jij je favoriete boeken altijd zo snel mogelijk in huis.
  • Wist je dat wij al onze boeken extra inpakken, zodat die gegarandeerd zonder schade bij jou aan komt?
  • Bestellingen boven de €30 hebben altijd gratis verzending!
  • Ben je ook abonnee van de boekenbox? We kunnen jouw boek ook extra in je boekenbox doen. Stuur ons een berichtje op Instagram of Facebook!

Flaptekst

Gek van mezelf. Wat als extreme angsten je tegenhouden het leven te leiden dat je eigenlijk zou willen? In Gek van mezelf kruipen we in het hoofd van Alwin Ritstier, die al meer dan 20 jaar kampt met extreme angsten. Zijn grootste angst is om dood te gaan. Bij elk pijntje of bobbeltje is hij ervan overtuigd dat hij kanker heeft of dat zijn hart het begeeft. Bij elke paniekaanval denkt hij dat hij erin zal blijven. Hoe is het om zo te leven? Hoe is het om niet meer naar buiten te durven, omdat de angst dat er iets gebeurt zo groot is dat je liever thuisblijft? Als hij bijna 30 is gaat de knop om, en begint hij aan zijn angsten te werken. Mét succes. Gek van mezelf geeft een kijkje in de denkpatronen en acties van iemand die te bang is om te leven en hoe hij leert leven.

Gewicht 1 kg
Afmetingen 21 × 14 × 2 cm
Auteur

Alwin Ritstier

Genre

Young Adult

Taal

Nederlands

Uitgever

Bruna Uitgevers

Uitvoering

Paperback

Pagina's

220

EAN

9789400511835

Verschijningsdatum

Maart 2021