Novaluna's magische verhaal | Catherine Wheels | So Many Pages

Catherine Wheels - Nederlands - Paperback

Novaluna spoelt aan in een onbekende wereld. Is het een nog niet ontdekt continent, een nieuwe wereld of is het een andere dimensie? Ze ontmoet er andere jongeren en die leken zich zelfs bewust van haar komst. Hoe kan dat nu…? In elk geval, ze is er welkom. Die vriendelijke jongeren maken haar wegwijs in hun wereldje en kennen haar zelfs kwaliteiten toe die ze zelf niet eens kende. Ze ervaart in die nieuwe wereld een enorme vrijheid en een grote goedheid maar desondanks voelt ze er zich nog niet thuis want ze mist haar echte familie. Zou ze die ooit kunnen terugzien of wordt dit uiteindelijk onmogelijk gemaakt…? Ze neemt de proef op de som

11,90

EAN: 9789492057198 Categorieën: , , Tag:

Novaluna’s magische verhaal – Catherine Wheels

Over Catherine Wheels

Deze auteur heeft nog geen biografie op So Many Pages.

Verzending

  • Verzending vindt altijd dezelfde, of de volgende werkdag plaats! Zo heb jij je favoriete boeken altijd zo snel mogelijk in huis.
  • Wist je dat wij al onze boeken extra inpakken, zodat die gegarandeerd zonder schade bij jou aan komt?
  • Bestellingen boven de €30 hebben altijd gratis verzending!
  • Ben je ook abonnee van de boekenbox? We kunnen jouw boek ook extra in je boekenbox doen. Stuur ons een berichtje op Instagram of Facebook!

Flaptekst

Novaluna spoelt aan in een onbekende wereld. Is het een nog niet ontdekt continent, een nieuwe wereld of is het een andere dimensie? Ze ontmoet er andere jongeren en die leken zich zelfs bewust van haar komst. Hoe kan dat nu…? In elk geval, ze is er welkom. Die vriendelijke jongeren maken haar wegwijs in hun wereldje en kennen haar zelfs kwaliteiten toe die ze zelf niet eens kende. Ze ervaart in die nieuwe wereld een enorme vrijheid en een grote goedheid maar desondanks voelt ze er zich nog niet thuis want ze mist haar echte familie. Zou ze die ooit kunnen terugzien of wordt dit uiteindelijk onmogelijk gemaakt…? Ze neemt de proef op de som.

Auteur

Catherine Wheels

Genre

Young Adult

Taal

Nederlands

Uitgever

De Groene Gedachte

Uitvoering

Paperback

Pagina's

60

EAN

9789492057198

Verschijningsdatum

November 2019

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.