3 goedkope Young Adult must-reads | So Many Pages

3 goedkope Young Adult must-reads

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest

Wie zegt dat leuke YA boeken duur moeten zijn? Deze 3 actuele Young Adult must-reads zijn aanraders voor maar €10 per stuk! 

De 100

De-100-voorkant-2.png

Auteur: Kass Morgan
Uitgever: Blossom Books
Uitvoering: Paperback
Prijs: €10

Wij zijn ongelofelijke fans van YA Netflix boeken. Boeken die ook bekend zijn van Netflix. Misschien ken je de populaire netflix-serie al. Maar wist je dat De 100 van Kass Morgan ook een héél erg goed boek is? De serie bestaat uit vier delen, van ieder nog geen €10!

Flaptekst:

Door een nucleaire kernramp is de aarde onleefbaar geworden. De mensheid heeft zichzelf weten te redden en leeft nu in een ruimteschip dat rond de aarde zweeft. Niemand weet wanneer (of zelfs maar óf) de aarde weer leefbaar zal worden. Maar door de groeiende populatie en het opraken van de voorraden, moet er een beslissing genomen worden voordat het te laat is… De oplossing lijkt onmenselijk: 100 jeugdgevangenen worden naar de aarde gestuurd om deze te verkennen. Na een angstaanjagende crash zetten de jongeren na honderden jaren de eerste stappen op de planeet die ze alleen vanuit de ruimte hebben gezien en kennen van oude verhalen. Samen moeten ze proberen te overleven, maar wie kan je vertrouwen als je weet dat al je lotgenoten hier zitten omdat ze een crimineel verleden hebben?

Onze eerste zomer samen

Onze-eerste-zomer-samen-voorkant

Auteur: Sandra J. Paul
Uitgever: Blossom Books
Uitvoering: Hardback
Prijs: €10

Een hardback voor €10? Je leest het goed. Sandra J. Paul heeft met haar boek ‘onze eerste zomer samen’ een ontzettende spannende YA-thriller neergezet voor maar €10!

Flaptekst:

Op een stormachtige nacht komen Mila en Daniel elkaar na jaren weer tegen. Hij heeft een dringende lift naar het ziekenhuis nodig, zij besluit om hem te helpen. Het loopt mis wanneer ze onderweg een ongeluk krijgen. Wanneer Daniel ontwaakt, ontdekt hij tot zijn verbijstering dat hij een gevangene is van de mysterieuze sekteleider Dominic, die hen na het ongeluk naar zijn afgesloten domein heeft gebracht. En hij is niet de enige die in de klauwen van de man vastzit

 

De Grisha

Schim-en-schaduw-voorkant-2.jpg

Auteur: Sandra J. Paul
Uitgever: Blossom Books
Uitvoering: Hardback
Prijs: €10

Het is dé serie van dit moment: Shadow and Bone (de Grisha). Wist je dat deze populaire Netflix-serie gebaseerd is op een nog populairdere boekenreeks? Het eerste deel kost maar €10!  

Flaptekst:

Schim en Schaduw is het eerste deel van fantasytrilogie De Grisha. Spannend, romantisch en duister: zoiets heb je nog nooit gelezen!

Het ooit zo rijke Ravka wordt sinds tientallen jaren in tweeën gedeeld door de Schaduwvlakte; een ondoorgrondelijke duisternis, vergeven van monsters die teren op mensenvlees. Het lot van het land is onzeker.

Alina Starkov is nooit ergens goed in geweest. Maar als haar regiment wordt aangevallen en haar beste vriend Mal zwaargewond raakt, ontwaakt er bij Alina een onbekende kracht die zijn leven redt. Een kracht die het door oorlog getergde koninkrijk voor eens en altijd kan bevrijden. Alina moet alles achterlaten en wordt meegevoerd naar het hof, waar ze getraind zal worden tot lid van de Grisha: het magische elitekorps dat wordt geleid door de mysterieuze Duisterling.

Alina moet de geheimen van de Grisha leren doorgronden nu de toekomst van Ravka in haar handen ligt. In de dreigende duisternis leert Alina niet alleen haar kracht beheersen, maar leert ze ook een kant van zichzelf kennen die ze misschien liever nooit had ontdekt.

Heb je deze posts al gelezen?

Breekbaar als glas

Recensie: Breekbaar als glas

Het boek start met de geboorte van Ashleigh.
Een prachtig klein meisje, was het niet dat ze blauw geboren werd.
Ze heeft het namelijk zeer moeilijk met ademhalen en haar jonge leven
van start te laten gaan omdat ze geboren is met een zeer kwetsbaar en misvormd hart.
Zo kwetsbaar als glas.

Drakenhart voorkant

Recensie: drakenhart van Ursula Visser

Mara is besmet door het bloed van een draak. Zij is vervloekt, de kans dat ze het zal overleven is klein.
Ze wordt verbannen uit haar huis, en zal haar dorp moeten verlaten. Vergezeld met een aantal andere mensen en draken.
Mara gaat mee doen aan de Dragonder, dit is een jaarlijks toernooi (racen op een draak, hoe cool is dat! En gevaarlijk natuurlijk). Ze heeft een lange weg te gaan, zowel om te winnen als om haar Drakenhart te omarmen, en het te overleven.

Storm and fury recensie

Recensie: Storm and Fury

Aangezien ik groot fan ben van Jennifer haar boeken sinds ik de Lux serie heb gelezen, was dit natuurlijk een auto buy boek. En hier heb ik zeker geen spijt van. Ten eerste is de limited edition versie alleen al een must om te hebben met z’n holografische cover en turquoise sprayed edges. En ten tweede is het verhaal ook nog eens geweldig. Het boek is in Nederland uitgegeven door Zomer & Keuning.