Pre-order boeken | Als eerste in huis | So Many Pages

Pre-order boeken

Zo nu en dan komen er boeken uit met edities die je gewoon niet mag missen! Soms is het zelfs zo, dat ze zijn uitverkocht nog voordat ze gepubliceerd worden! Geen paniek, wij zorgen dat jij ze op de dag van release in huis hebt. Wees de allereerste die ze in huis heeft door ze te pre-orderen bij So Many Pages! Wist je tevens dat wij op pre-orders véél minder (€2,99 per boek) verzendkosten rekenen?

Auteur: Taylor Jenkins Reid
Verschijningsdatum: 30-01-2024
Prijs: €22,99

De eerste druk van One true loves verschijnt met prachtig bedrukt boekblok & meegedrukte handtekening!

Van bestsellerauteur Taylor Jenkins Reid verschijnt de Nederlandse vertaling van One true loves, over een jonge vrouw die lange tijd nadat haar man vermist is geraakt opnieuw verliefd wordt. Maar wat als hij na jaren weer terugkomt?

De twintiger Emma Blair trouwt met haar middelbareschoolliefde Jesse. Ze leven het leven van hun dromen in Los Angeles, in alles ver verwijderd van hun ouders in Massachusetts. Maar op de dag dat ze één jaar getrouwd zijn, raakt Jesse vermist bij een helikopterongeluk boven de Stille Oceaan.

Gebroken keert Emma terug naar haar ouders. Dan komt ze een vriend van vroeger tegen, Sam, en totaal onverwacht wordt ze weer verliefd. Dit lijkt haar tweede kans op geluk. Tot ze een telefoontje krijgt, van Jesse. Emma moet kiezen tussen een echtgenoot en een aanstaande, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan…

Met One true loves heeft bestsellerschrijfster Taylor Jenkins Reid een ontroerende roman geschreven over wat het betekent om werkelijk lief te hebben. Bestaat er zoiets als de enige ware?

Auteur: Rebecca Yarros
Verschijningsdatum: 28-02-2024
Prijs: €25

De 1e druk van Een IJzeren Vlam (Iron Flame NL Limited Edition) verschijnt in Limited Edition met hardback met gebonden stofomslag, print op snee en geïllustreerde schutbladen.

Niemand had verwacht dat Violet haar eerste jaar aan het Basgiath Oorlogscollege zou overleven, ook zijzelf niet. Maar nu komt pas de echte proef. Er is een nieuwe vicecommandant, die vastbesloten lijkt om violet het leven zuur te maken, tenzij ze de man van wie ze houdt verraadt. Ze staat voor de ultieme loyaliteitstest: ze zal óf zichzelf moeten verloochenen óf het eeuwenoude geheim van het college moeten ontrafelen. Zal Violet hier levend uitkomen?

Let op: de prijs van het boek wordt €29,99; de prijs van €25 is een door de uitgever tijdelijk vastgestelde promotieprijs.

Auteur: Nisha J. Tuli
Verschijningsdatum: 27-02-2024
Prijs: €24,99

De 1e druk van Trial of the Sun Queen verschijnt in Limited Edition met print op snee.

Deel 1 in een meeslepende romantische fantasy van Nisha J. Tuli voor liefhebbers van Hof van doorns en rozen en De Hongerspelen. Nu te koop als Limited edition. Ook populair op TikTok.

Lor leeft al jaren in de gruwelijke gevangenis van de nietsontziende koning Aurora. Ze heeft nog maar één wens: hem laten boeten voor wat hij haar heeft aangedaan.
Wanneer Lor onverwacht bevrijd wordt, komt ze terecht in het hof van de rivaliserende Zonnekoning. Daar wacht haar een dodelijke competitie: ze moet met negen vrouwen strijden om zijn hand. Als Lor zijn hart kan veroveren, wordt zij koningin en kan ze eindelijk wraak nemen. Maar de andere kandidates doen er alles aan om haar uit te schakelen. Voorgoed…

‘Een absolute aanrader voor liefhebbers van romantische fantasy. Het is een mix tussen De Hongerspelen en De selectie. Ik heb het verslonden!’ – Erin op BarnesandNoble

Auteur: Travis Baldree
Verschijningsdatum: 01-05-2024
Prijs: €20

De 1e druk van Legends & Lattes verschijnt in Limited Edition met print op snee en een boekenlegger.

Legends & Lattes is hét cozy fantasy-boek van TikTok. De avontuurlijke ork Viv besluit haar zwaard in te ruilen voor een koffiebar in een klein dorp. Rivalen proberen haar plannen te dwarsbomen, maar met nieuwe vrienden, vertrouwen en geluk lijkt Viv niets meer in de weg te staan. Of is ze zelf haar grootste vijand?

Let op: de prijs van het boek wordt €22,99; de prijs van €20 is een door de uitgever tijdelijk vastgestelde promotieprijs.

Auteur: Scarlett St. Clair
Verschijningsdatum: 20-03-2024
Prijs: €25

De 1e druk van A Touch of Malice verschijnt in Limited Edition met print op snee, gekleurde schutbladen en een leeslint.

Persephone en Hades zijn verloofd, maar dat staat Demeter niet toe. Ze roept een sneeuwstorm af over heel Nieuw-Griekenland en zal die pas opheffen als haar dochter de verloving verbreekt. Wanneer de Olympiërs tussenbeide komen, ligt Persephone’s met de God van de Onderwereld trouwt, of nemen ze de wapens op tegen Hades? Eén ding is zeker: er zal hoe dan ook oorlog volgen.

Auteur: Jennifer L. Armentrout 
Verschijningsdatum: 10-04-2024
Prijs: €25

De 1e druk Ziel van As en Bloed verschijnt in Limited Edition met kleur op snee en fanart op de schutbladen.

‘Ziel van As en Bloed’ van Jennifer L. Armentrout is het vijfde deel in de succesvolle fantasy-serie Blood- & Ash.

Poppy zal door een speciale rite veranderen in de oergodin van het leven. Om deze rite te voltooien, moet ze echter eerst een diepe slaap doormaken. En niemand weet hoe lang die slaap zal duren. Terwijl om hen heen de goden opstaan en zich opmaken voor de volgende oorlog, is Cas als de dood om Poppy kwijt te raken. Daarom besluit hij het enige te doen wat hij kan: met haar praten. En haar herinneren aan de reis die ze samen hebben afgelegd. Alleen zijn herinneringen kunnen haar redden…

 

Auteur: Chinouk Thijssen
Verschijningsdatum: 29-02-2024
Prijs: €25,95

De Limited Edition van To Lie For van verschijnt met gouden sprayed edges en wordt handgesigneerd door Chinouk.

Een slasher in de streetdancewereld, nog harder dan de succesvolle Truth or Dance-trilogie. Voor young adults.

Shay, Tatum, Maeve, Gigi en Aysegül hebben niet veel, maar ze hebben er wel alles voor over om toegelaten te worden tot Street Academy. Wanneer ze worden gescout voor de audities, slaat de sfeer om. De vriendinnen ontvangen dreigberichten van iemand die hen wil tegenhouden. De boodschap? Vertrouw niemand. Geloof niemand. Want de concurrentie is hard in een wereld vol streetdancers. Moordend hard.

Auteur: Erin Doom
Verschijningsdatum: 26-03-2024
Prijs: €24,99

De 1e druk Zoals Sneeuw Valt verschijnt in Limited Edition met bedrukt boekblok. Op = op!

Ivy is opgegroeid te midden van de ongerepte bossen in Canada, omringd door sneeuw waar ze zo van houdt. Na een groot verlies moet ze naar Californië verhuizen, maar ze kan aan niets anders denken dan aan wat ze achterliet. De enige familie die Ivy nu nog heeft is haar peetvader John. Maar zijn zoon, Mason, is niet langer het schattige jongetje van wie ze als king foto’s zag. Hij is volwassen en heeft de ogen van een wild dier. De eerste keer dat hij naar haar lacht – dreigend, zijn perfecte lippen opgetrokken – weet ze dat met hem samenleven niet makkelijk gaat worden. Jason wil haar niet in zijn huis en doet er niets aan om dit te verbergen.

Terwijl Ivy probeert haar hoofd boven de woeste golven van haar nieuwe leven aan de oceaan te houden, blijven Canada’s ijzige mysteries haar achtervolgen. Ook al doet ze er alles aan om haar hart nog een keer te laten bloeien en zo de winterse kou te overwinnen.

Auteur: Danielle L. Jensen
Verschijningsdatum: 30-05-2024
Prijs: €27,99

De eerste druk van De Ongeschikte Erfgenaam verschijnt als Limited Edition met unieke bandstempel, geïllustreerde schutbladen en dubbelzijdig bedrukt stofomslag.

Voor de lezers van Sarah J. Maas, Holly Black en Jennifer L. Armentrout

Zarrah, een soldaat die is opgevoed als erfgenaam van een groot rijk, weet twee dingen. Ten eerste dat de familie Veliant haar moeder heeft vermoord. En ten tweede dat haar streven naar wraak hen allemaal in hun graf zal doen belanden.

De oorlog tussen Maridrina en Valcotta woedt al generaties lang, waarbij duizenden van Zarrah’s volk om het leven zijn gekomen en talloze anderen wees zijn geworden. Dus wanneer ze het bevel krijgt over de stad Nerastis, is Zarrah bereid alles te doen wat nodig is om de Maridriniaanse strijdkrachten die haar tegenwerken te vernietigen. En om de prins van de familie Veliant, die hen leidt, te doden.

Maar een toevallige ontmoeting met een anonieme en knappe Maridriniaan zorgt ervoor dat Zarrah zich afvraagt of het geweld dat ze heeft gepleegd gerechtvaardigd is. Terwijl ze de naamloze man elke avond blijft ontmoeten, komt ze erachter dat ze meer met elkaar gemeen hebben dan ze aanvankelijk dacht, waaronder de vurige passie die de twee voor elkaar voelen.

Auteur: Holly Black
Verschijningsdatum: 28-05-2024
Prijs: €23,99

De eerste druk van de Verloren Troon verschijnt als Limited Edition met een unieke bandstempel, bedrukt boekblok, fan art en binnen-werk illustraties.

Een gevangen prins. Een wraakzuchtige koningin. En een strijd die de Toekomst van Elfhame zal bepalen.

Prins Eik moet boeten voor zijn verraad. Als hij wordt gevangengenomen in het ijskoude Noorden wordt hij onderwerpen aan de wil van een monsterlijke nieuwe koningin. Hij zal al zijn sluwheid en charme in de strijd moeten gooien om zijn lot te ontlopen.

Koning Cardan en Koningin Jude zullen er alles aan doen om hun gestolen erfgenaam terug te krijgen. Terwijl aan de andere kant van Elfhame Eik een belangrijke keuze moet maken: gaat hij proberen het vertrouwen terug te winnen van het meisje van wie hij altijd heeft gehouden, of blijft hij Elfhame trouw en overhandigt hij de noodzakelijke middelen om een einde te maken aan de oorlog? Ook als dat het einde van Wren betekent?

Nu er een nieuwe oorlog aan de horizon opdoemt, draait het niet langer om wat Eik kan doen om iedereen van wie hij houdt in leven te houden. De vraag is eerder wie hij zal verdomen om er heelhuids aan te ontsnappen..

Auteur: Andrzej Sapkowski
Verschijningsdatum: 27-03-2024
Prijs: €25

De eerste druk van Het zwaard der voorzienigheid verschijnt met een prachtige naked hardcover onder het stofomslag.

Geralt is een witcher. Zijn magische krachten, versterkt door jarenlange training en een mysterieus elixer, maken hem tot een briljante krijger en een genadeloze huurmoordenaar. Maar Geralt is geen ordinaire killer. Zijn slachtoffers zijn afschuwelijke monsters die het land terroriseren en onschuldige mensen aanvallen.

Zodoende zwerft Geralt door het land op zoek naar opdrachten. Langzaam maar zeker ontdekt hij dat het hoewel veel van zijn doelwitten verachtelijk zijn, een aantal van hen ook zelf slachtoffer is van kwade bedoeling of simpele onnozelheid.

Auteur: VE Schwab
Verschijningsdatum: 07-02-2024
Prijs: €20,99

De eerste druk van Tunnel van Botten verschijnt met een prachtig bedrukt boekblok en geïllustreerde schutbladen.

Limited edition met eigen ontwerp, boekblokbedrukking en geïllustreerde schutbladen

Cassidy Blakes ouders zijn The Inspectors, een (best wel amateuristisch) team spokenjagers. In tegenstelling tot haar ouders, die in het duister tasten, kan Cassidy wél geesten zien. Sterker nog, haar beste vriend Jacob is een geest.

Problemen achtervolgen Cassidy, nu nog meer dan normaal. Het televisieprogramma van haar ouders brengt haar naar de spookachtigste steden over heel de wereld, en nu is ze met Jacob in Parijs. Maar ook al is het heerlijk om croissants te eten onder de Eiffeltoren, in de griezelige catacomben spookt het daadwerkelijk. Wanneer Cassidy per ongeluk een gevaarlijke en sterke geest wakker maakt, moet ze de hulp inschakelen van oude en nieuwe vrienden om een eeuwenoud mysterie te ontrafelen. Maar de tijd tikt door en de geest wordt steeds sterker. En als Cassidy’s missie faalt, zal hij Parijs voor eeuwig teisteren…

Auteur: Kerri Maniscalco
Verschijningsdatum: 13-02-2024
Prijs: €24,99

De eerste druk van Koning van de Hel verschijnt met een prachtig bedrukt boekblok, fan art, dubbelzijdig bedrukt stofomslag, kaart en speciaal omslagontwerp.

Perfect voor de lezers van Holly Black, Sarah J. Maas en Deborah Harkness

Emilia kan nauwelijks bijkomen van de schokkende ontdekking dat haar tweelingzus Vittoria nog leeft. Voordat ze de demonen uit haar verleden onder ogen kan komen, moet Emilia de ver­leidelijke Prins van Toorn gaan opeisen. Ze verlangt niet alleen naar zijn lichaam, ze wil ook zijn hart en ziel, maar juist die wens kan de ­demon niet in vervulling laten gaan.

Als een hooggeplaatst lid van Huize Hebzucht wordt vermoord, begeven Emilia en Toorn zich naar de demonenrechtbank. Het bewijs wijst naar Vittoria als de moordenaar en ze wordt al snel tot vijand van de Zeven Cirkels verklaard. Ondanks haar verraad zal Emilia er alles aan doen om de vraagtekens rondom het misdrijf op te helderen en er voor eens en voor altijd achter te komen wie haar zus werkelijk is.

Auteur: Victor Dixen
Verschijningsdatum: 14-02-2024
Prijs: €24,99

De eerste druk van Hof van Wonderen (Vampyria 2) verschijnt als Limited Edition met bedrukt boekblok en fullcolour schutbladen. 

Na Hof van Schaduw, deel 1 van Victor Dixens Vampyria-saga, gaan de avonturen van Jeanne verder in Hof van Wonderen. Jeanne is nu officieel ingewijd als een van de nieuwe lijfwachten van Lodewijk XIV, de vampier die Europa al driehonderd jaar in een ijzeren greep houdt. De Schaduwkoning weet niet dat ze eropuit is om het Magna Vampyria omver te werpen en onder een valse naam opereert. Intussen regeert diep onder Parijs een mysterieuze vampier over een hof van ghouls en andere gruwelijke gedrochten. De Schaduwkoning wil ze hebben voor zijn leger en stuurt zijn lijfwachten erop af. Kan Jeanne de ondergrondse vampier ombrengen zonder dat haar ware identiteit wordt ontdekt? ‘Victor Dixen heeft met dit boek een meesterwerk afgeleverd.’ Thrillzone.nl over Vampyria 1 – Hof van Schaduw

Auteur: Jill Mansell
Verschijningsdatum: 09-04-2024
Prijs: €23,99

De eerste druk van Een dag om nooit te vergeten verschijnt met prachtig, bedrukt boekblok! (op = op)

Lottie is te gast op dé bruiloft van het jaar, een dag om nooit te vergeten. Daar ziet ze Max voor het eerst in vijftien jaar. Hun laatste kus was de beste uit Lotties leven. Ze stonden aan de vooravond van een prachtig liefdesverhaal. Toen gebeurde er iets schokkends dat hen uit elkaar dreef. Nu is hij hier, natuurlijk knap als altijd, en hij plaagt Lottie weer als vanouds – en die tintelende elektrische aantrekkingskracht is meteen terug. Lottie kan het niet uitstaan. Bovendien is Max buiten bereik. Ruby’s man Peter zal het huwelijk inzegenen. Zij heeft hem altijd gesteund, maar wanneer ze de waarheid over hem ontdekt is ze zo verontwaardigd en vol ongeloof dat ze een heel impulsieve beslissing neemt, zonder aan de gevolgen te denken. En niets zal ooit nog hetzelfde zijn… Zal dé bruiloft van het jaar nog plaatsvinden? Als er liefde in de lucht hangt, kan er van alles gebeuren…

Auteur: Stephen King
Verschijningsdatum: midden mei 2024
Prijs: €24,99

Deze versie van Ogen van de Draak van Stephen King verschijnt als Luxe Limited Edition met prachtig dubbelzijdig bedrukt omslag en bedrukt boekblok

Epische Fantasy zoals alleen King het kan vertellen! De zonen van de oude koning van Delain zijn elkaars rivalen. Kroonprins Peter is briljant en knap, terwijl Thomas traag en klunzig is. De sinistere hoftovenaar Randall Flagg is Thomas’ enige vriend. En hij ziet Thomas als een bruikbare pion…

Auteur: Adrian Stone
Verschijningsdatum: 23-04-2024
Prijs: €24,99

De eerste druk van Rune (Tweeluik) verschijnt als Limited Edition met dubbelzijdig bedrukt stofomslag en folie, leeslint, uniek bandmateriaal en boekblokbedrukking. 

Marak Viervinger, de held van Adrian Stones De Duivel Trilogie, is niet meer. Maar de informatie in zijn Nagelaten Vertellingen biedt de Godkeizer van het naargeestige Kadish een unieke kans. Met de kennis uit de geschriften van Marak is het namelijk mogelijk de almachtig makende Achtste Rune te ontsluiten, en dan zal de meedogenloze heerser onoverwinnelijk zijn. Een jonge Runenpriester en een zwaardmeester krijgen opdracht het boek voor hem in Carolia te stelen, een vrijwel onmogelijke taak. Tegelijkertijd wordt Serina, een jonge priesteres uit Carolina, door Runenpriesters gevangengenomen. Haar wacht een periode van kwelling en ellende in het verschrikkelijke Zusterschaphuis, waar ze op vernederende wijze kennismaakt met de Godkeizer, de tiran wiens macht verder reikt dan men ooit heeft kunnen vermoeden… Zo ziet het boek eruit: – Gebonden boek met dubbelzijdig bedrukt stofomslag – Met glimmend folie op de glas-in-loodelementen – Omslagillustraties van wereldster Erik Kriek – Speciaal bandmateriaal – Met blauwe folie bedrukt boekblok – Voor het eerst in groot formaat, compleet met nieuw zetwerk – Leeslintje ‘Adrian Stone heeft zichzelf overtroffen.’ Magic Tales

Auteur: Aurora Ascher
Verschijningsdatum: 09-01-2024
Prijs: €34,99

LIMITED FIRST PRINT RUN―featuring spray-painted and stenciled edges, as well as gorgeously detailed map endpapers. This breathtaking first edition is only available for a limited time and while supplies last.

Enter at your own risk–and discover the greatest show unearthed in this explosive, darkly imaginative debut fantasy…
For humans, the circus is a place filled with wonder and amazement. For Harrow, though, it’s a place to hide from those who slaughtered her entire clan. Disguising her abilities as part of her act has kept her true identity safe for years.
Until he arrives.
A strange new attraction with no name, no memory of who–or even what–he is, let alone an explanation for his odd yet deadly powers. But beneath the layers of anger and isolation, one glimpse into his inky eyes reveals a soul that calls out to the loneliness in her own.
And so she chooses him.
Harrow is drawn to the darkness, to her insatiable need to soothe the beast who threatens their very existence. But with every secret she unlocks from his past, another from hers whispers free as well–luring enemies who will stop at nothing to get their final revenge on Harrow. And she’s afraid she’s given them the perfect weapon against her…because he’s not what he seems.
But maybe it’s time they finally learn–neither is she.

Let op: dit boek wordt geïmporteerd uit de Verenigde Staten. Het kan daardoor tot 1-2 weken na release duren voor we het boek in huis hebben.

Auteur: Alice Oseman
Verschijningsdatum: 04-01-2024
Prijs: €22,95

With special bonus content – a Q&A between Alice Oseman and bestselling author David Levithan The debut novel from Alice Oseman, author of the 2021 YA Book Prize winning Loveless. Solitaire features the characters that inspired the beloved series Heartstopper – now a major Netflix series. My name is Tori Spring.

I like to sleep and I like to blog. Last year – before all that stuff with Charlie and before I had to face the harsh realities of A-Levels and university applications and the fact that one day I really will have to start talking to people – I had friends. Things were very different, I guess, but that’s all over now.

Now there’s Solitaire. And Michael Holden. I don’t know what Solitaire are trying to do, and I don’t care about Michael Holden.

I really don’t. This incredible debut novel by outstanding young author Alice Oseman is perfect for fans of John Green, Rainbow Rowell and all unflinchingly honest writers. A CHILDREN’S TOP 10 BESTSELLER (TCM)

Het boek moet uit de UK komen, waardoor het een paar dagen langer kan duren voordat je het boek in huis hebt (na release).

Auteur: V.E. Schwab
Verschijningsdatum: 16-01-2024
Prijs: €26,99

De Limited Edition van V.E. Schwab’s 𝘋𝘦 𝘣𝘳𝘦𝘦𝘬𝘣𝘢𝘳𝘦 𝘥𝘳𝘢𝘥𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘮𝘢𝘤𝘩𝘵 komt eraan! Met een prachtig bedrukt boekblok en natuurlijk een Schwab-waardig omslag past hij mooi bij de 𝘚𝘤𝘩𝘦𝘮𝘦𝘳𝘪𝘯𝘨-serie, want 𝘋𝘦 𝘣𝘳𝘦𝘦𝘬𝘣𝘢𝘳𝘦 𝘥𝘳𝘢𝘥𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘮𝘢𝘤𝘩𝘵 speelt zich af in hetzelfde universum. Het artwork in het boek wordt gemaakt door Nicole Deal. Volg nieuwe personages in het magische Londen en keer terug naar de oude bekenden die je na 𝘋𝘦 𝘬𝘭𝘦𝘶𝘳𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘭𝘪𝘤𝘩𝘵 moest achterlaten. 

Het nieuwe magische vierde deel van de Schemering-serie, die zich zeven jaar na De kleuren van licht afspeelt

Ooit waren er vier werelden, elk pulserend met fantastische kracht en verbonden door één enkele stad: Londen. Totdat de magie te snel groeide en de werelden werden gedwongen hun deuren te verzegelen in een wanhopige poging die van henzelf te beschermen. Magiërs die deze deuren konden openen werden zeldzamer naarmate de tijd verstreek en nu zijn er slechts drie Antari achtergebleven in de volksherinnering: Kell Maresh van Rood Londen, Delilah Bard van Grijs Londen en Holland Vosijk van Wit Londen.

Maar er is de afgelopen zeven jaar nauwelijks een glimp van hen opgevangen en intussen is er een nieuwe Antari opgestaan in Wit Londen, genaamd Kosika. Ze besteeg de troon tijdens de afwezigheid van Holland en de jonge koningin is bereid alles te doen om haar positie te behouden, maar haar groeiende religieuze vurigheid heeft het potentieel om heel Wit Londen ten val te brengen.

In Rood Londen wordt koning Rhy Maresh bedreigd door een opkomende rebellie, die vastbesloten is de machtsverhoudingen te corrigeren door de troon volledig met de grond gelijk te maken.

Te midden van dit gezelschap van oude vrienden en nieuwe vijanden komt een meisje met een ongewoon magisch vermogen in het bezit van een voorwerp dat het lot van alle vier de werelden kan veranderen. Haar naam is Tes, en zij is de enige die deze werelden weer bij elkaar kan brengen – of ze alle vier kan vernietigen.

Auteur: RuNyx
Verschijningsdatum: 23-01-2024
Prijs: €34,99

Let op: dit boek wordt geïmporteerd uit de Verenigde Staten. Het kan daardoor tot 1-2 weken na release duren voor we het boek in huis hebben.

LIMITED FIRST PRINT RUN―featuring spray-painted edges, a foiled case stamp, gorgeously detailed endpapers, an updated map and deliciously moody art throughout. Only available for a limited time and while supplies last.

An unusual girl. An enigmatic man. An ancient castle. What could go wrong?

An outcast her entire life, Corvina Clemm is left adrift after losing her mother. When she receives the admission letter from the mysterious University of Verenmore, she accepts it as a sign from the universe. The last thing she expects though is an olden, secluded castle on top of a mountain riddled with secrets, deceit, and death.

An enigma his entire life, Vad Deverell likes being a closed book but knowing exactly everything that happens in the university. A part-time professor working on his thesis, Vad has been around long enough to know the dangers the castle possesses.
And he knows the moment his paths cross with Corvina, she’s dangerous to everything that he is.

They shouldn’t have caught each other’s eye. They cannot be. But a chill-inducing century-old mystery forces them to collide. People have disappeared every five years for over a hundred years, and Corvina is getting clues to unraveling it all, and Vad needs to keep an eye on her.

And so begins a tale of the mystique, the morbid, the macabre, and a deep love that blossoms in the unlikeliest of places.

Auteur: Sarah J Maas
Verschijningsdatum: 30-01-2024
Prijs: €36,99

EXCLUSIVE INDIE EDITION: This indie edition includes an exclusive bonus scene featuring Bryce and Danika on the fateful night Bryce got her tattoo.

“Bryce Quinlan never expected to see a world other than Midgard, but now that she has, all she wants is to get back. Everything she loves is in Midgard: her family, her friends, her mate. Stranded in a strange new world, she’s going to need all her wits about her to get home again. And that’s no easy feat when she has no idea who to trust. Hunt Athalar has found himself in some deep holes in his life, but this one might be the deepest of all. After a few brief months with everything he ever wanted, he’s in the Asteri’s dungeons again, stripped of his freedom and without a clue as to Bryce’s fate. He’s desperate to help her, but until he can escape the Asteri’s leash, his hands are quite literally tied. In this sexy, breathtaking sequel to the #1 bestsellers House of Earth and Blood and House of Sky and Breath, Sarah J. Maas’s Crescent City series reaches new heights as Bryce and Hunt’s world is brought to the brink of collapse-with its future resting on their shoulders”–

Let op: dit boek wordt geïmporteerd uit de Verenigde Staten. Het kan daardoor tot 1-2 weken na release duren voor we het boek in huis hebben.

Auteur: Jennifer L. Armentrout
Verschijningsdatum: 31-01-2024
Serie: Flesh and Fire (deel 2)
Prijs: €25

De 1e druk Licht in de vlam verschijnt in Limited Edition met kleur op snee, fanart op de schutbladen en bijpassende boekenlegger. Op = op!

‘Licht in de vlam’ van Jennifer L. Armentrout is het tweede deel in de succesvolle fantasy-serie Flesh- & Fire, die zich afspeelt in de wereld van de Blood & Ash-serie.

Sera heeft er alles voor over om een eind te maken aan het schrikbewind van koning Kolis. Wanneer Nyktos, de oergod van de dood, een plan heeft om hem uit te schakelen, heeft hij Sera’s hulp hard nodig. Wat Sera niet kan gebruiken, is de onmiskenbare passie die tussen hen opvlamt. Sera weet dat ze niet mag vallen voor Nyktos, zeker niet nu de toekomst aan haar voeten ligt. Ondertussen neemt de dreiging van koning Kolis echter toe, en blijkt ze Nyktos’ liefde harder nodig te hebben dan ooit.

Auteur: Rachel Howzell Hall
Verschijningsdatum: 06-02-2024
Prijs: €38,49

Preorder now and receive the stunning, LIMITED FIRST PRINT RUN–featuring spray-painted edges with a stenciled design, as well as gorgeously detailed map endpapers. This breathtaking first edition is only available for a limited time and while supplies last.

The Witcher meets N.K. Jemisin in a new series from NYT bestselling author Rachel Howzell Hall where a young woman awakens in a field with no memory and learns that the world is dying–and that she is the only one who can save it from an evil, destructive force…herself.

Let op: dit boek wordt geïmporteerd uit de Verenigde Staten. Het kan daardoor tot 1-2 weken na release duren voor we het boek in huis hebben.

Auteur: Cecy Robson
Verschijningsdatum: 05-03-2024
Prijs: €34,99

Let op: dit boek wordt geïmporteerd uit de Verenigde Staten. Het kan daardoor tot 1-2 weken na release duren voor we het boek in huis hebben.

One hundred years. Tens of thousands of gladiators. And today, only one will rise…

Everything in the Kingdom of Arrow is a lie.

Leith of Grey thought coming to this new land and volunteering to fight in the gladiator arena—vicious, bloodthirsty tournaments where only the strongest survive—would earn him enough gold to save his dying sister. He thought there was nothing left to lose.

He was wrong—and they took everything. His hope. His freedom. His very humanity.

All Leith has left is his battle-scarred body, fueled by rage and hardened from years of fighting for the right to live another day.

Then Leith meets Maeve, an elven royal who is everything he despises. Everything he should hate. Until the alluring princess offers him the one thing he needs most: a chance to win the coveted title of Bloodguard—and his freedom.

But in a kingdom built on secrets and lies, hope doesn’t come cheap.

Nor will his ultimate revenge…

 

Auteur: Leigh Bardugo
Verschijningsdatum: 09-04-2024
Prijs: €34,99

From the New York Times bestselling author of Ninth House, Hell Bent, and creator of the Grishaverse series comes a highly anticipated historical fantasy set during the Spanish Golden Age.
In a shabby house, on a shabby street, in the new capital of Madrid, Luzia Cotado uses scraps of magic to get through her days of endless toil as a scullion. But when her scheming mistress discovers the lump of a servant cowering in the kitchen is actually hiding a talent for little miracles, she demands Luzia use those gifts to better the family’s social position.

What begins as simple amusement for the bored nobility takes a perilous turn when Luzia garners the notice of Antonio Pérez, the disgraced secretary to Spain’s king. Still reeling from the defeat of his armada, the king is desperate for any advantage in the war against England’s heretic queen–and Pérez will stop at nothing to regain the king’s favor.

Determined to seize this one chance to better her fortunes, Luzia plunges into a world of seers and alchemists, holy men and hucksters, where the lines between magic, science, and fraud are never certain. But as her notoriety grows, so does the danger that her Jewish blood will doom her to the Inquisition’s wrath. She will have to use every bit of her wit and will to survive–even if that means enlisting the help of Guillén Santángel, an embittered immortal familiar whose own secrets could prove deadly for them both.

Let op: dit boek wordt geïmporteerd uit de Verenigde Staten. Het kan daardoor tot 1-2 weken na release duren voor we het boek in huis hebben.

Auteur: Mai Corland
Verschijningsdatum: 21-05-2024
Prijs: €37,99

A stunning DELUXE LIMITED EDITION featuring gorgeous sprayed edges with stenciled artwork, as well as exclusive endpapers and special design features. 

It’s the season
for treason…

The king of Yusan must die.

The five most dangerous liars in the land have been mysteriously summoned to work together for a single objective: to kill the God King Joon.
He has it coming. Under his merciless immortal hand, the nobles flourish, while the poor and innocent are imprisoned, ruined…or sold.
And now each of the five blades will come for him. Each has tasted bitterness―from the hired hitman seeking atonement, a lovely assassin who seeks freedom, or even the prince banished for his cruel crimes. None can resist the sweet, icy lure of vengeance.
They can agree on murder.
They can agree on treachery.
But for these five killers―each versed in deception, lies, and betrayal―it’s not enough to forge an alliance. To survive, they’ll have to find a way to trust each other…but only one can take the crown.


Let the best liar win.
 

Let op: dit boek wordt geïmporteerd uit de Verenigde Staten. Het kan daardoor tot 1-2 weken na release duren voor we het boek in huis hebben.

Auteur: Harper L. Woods
Verschijningsdatum: 06-08-2024
Prijs: €34,99

LIMITED FIRST PRINT RUN–featuring spray-painted edges with a stenciled floral design and designed endpapers. Only available for a limited time and while supplies last.

The Coven is the first part of the Coven of Bones-series by Harper L. Woods. The sexy high-heat vampires of J.R. Ward meet the witchy goodness of Atlas Six and the dark academia suspense of The Ninth House.
Revenge.
Raised to be my father’s weapon against the Coven that took away his sister and his birthright, I would do anything to protect my younger brother from suffering the same fate. My duty forces me to the secret town of Crystal Hollow and the prestigious Hollow’s Grove University–where the best and brightest of my kind learn to practice their magic free from human judgment.
There are no whispered words here. No condemnation for the blood that flows through my veins. The only animosity I face comes from the beautiful and infuriating Headmaster, Alaric Grayson Thorne, a man who despises me just as much as I loathe him and everything he stands for.
But that doesn’t mean secrets don’t threaten to tear the school in two. No one talks about the bloody massacre that forced it to close decades prior, only the opportunity it can afford to those fortunate enough to attend.

Because for the first time in fifty years, the Coven will open its wards to the Thirteen. Thirteen promising students destined to change the world. If the ghosts of Hollow’s Grove’s victims don’t kill them first.

Auteur: Harper L. Woods
Verschijningsdatum: 03-09-2024
Prijs: €34,99

LIMITED FIRST PRINT RUN–featuring spray-painted edges with a stenciled floral design and designed endpapers. Only available for a limited time and while supplies last.

The Cursed is the second part of the Coven of Bones-series by Harper L. Woods.

The sexy high-heat vampires of J.R. Ward meet Gothikana in this page-turning dark academia romance and sequel to The Coven.
Betrayal. He was the deception waiting in the night; the truth I never saw coming. After a lifetime of manipulation, I finally learned the truth. I was his puppet–even if I never saw my strings.

Even knowing how deep his betrayal runs, I can’t shake the undeniable connection between Gray and I–the way a single glance from him sets my soul on fire. We are not the same. We’re enemies, poised to battle for the future of the very thing I’d wanted to destroy.
With the Covenant gone, the revenge I thought I wanted is no longer my priority. The witches that remain played no role in my aunt’s death, and the only person standing in the way of righting those wrongs is the very man determined to keep me in his bed.

But the remaining members of the Coven will never forgive me for the role I played in their demise and subjugation, and the worst part of all is that I can’t even blame them for it. I’d been naive, believing my own delusions of grandeur when destiny clearly had other plans for me. Plans that had been set in motion centuries before my birth.
But even that had been a lie, and now it is my duty to do everything in my power to undo it. To protect my Coven from my husband’s hatred–no matter what the cost.

Toegevoegd aan winkelwagen

Het product is succesvol toegevoegd aan je winkelwagen!