Boeken met speciale uitgaves | So Many Pages | 2022

Boeken met speciale uitgaves

Zo nu en dan komen er boeken uit met speciale uitgaves die je gewoon niet mag missen! Een boek met speciale uitgave kan bijvoorbeeld mooie sprayed edges hebben, een brief van de auteur of extra fanart. Boeken met speciale uitgaves zijn gewild: soms is het zelfs zo, dat ze zijn uitverkocht nog voordat ze gepubliceerd worden! Geen paniek, wij zorgen dat jij ze op de dag van release in huis hebt. Wees de allereerste die ze in huis heeft door ze te pre-orderen bij So Many Pages!

Auteur: SA Chakraborty
Verschijningsdatum: 26-09-2023
Serie: Schip Marawiti (deel 1)
Prijs: €25,99

De 1e druk van De Avonturen van Amina al-Sirafi verschijnt als Limited Edition met bedrukt boekblok, kaart opde schutbladen, bronzen folie, quote op het linnen en speciale bandstempel.

Een betoverende nieuwe fantasytrilogie voor de fans van Sarah J. Maas, Holly Black, Chloe Gong én natuurlijk S.A. Chakraborty zelf

Amina Al-Sirafi zou tevreden moeten zijn. Tijdens haar legendarische carrière als een van de beruchtste piraten van de Indische Oceaan heeft ze achterbakse schurken, wraakzuchtige koopmansprinsen, verschillende echtgenoten en een echte demon overleefd. Nu kan ze zich samen met haar familie terugtrekken voor een rustig leven.

Maar wanneer ze wordt opgespoord door de obsceen rijke moeder van een voormalig bemanningslid, krijgt ze een baan aangeboden die geen enkele bandiet ooit zou kunnen weigeren: de ontvoerde dochter van haar kameraad opsporen in ruil voor een koninklijk bedrag. Ze krijgt de kans om een laatste avontuur te beleven op haar geliefde schip de Marawati, recht te doen aan een oude vriend en een fortuin te verdienen dat de toekomst van haar familie voor altijd veilig zou stellen. Het lijkt zo’n voor de hand liggende keuze dat het wel Gods wil móét zijn.

Hoe dieper Amina in dit avontuur duikt, hoe duidelijker het wordt dat er meer achter deze klus en de verdwijning van het meisje schuilgaat dan haar is verteld. Want het is een risico om een legende te willen zijn, een laatste kans op glorie te willen en net wat meer kracht te willen bemachtigen… het zou haar wel eens haar ziel kunnen kosten.

Auteur: Neil Gaiman
Verschijningsdatum: 28-09-2023
Prijs: €18,99

‘Het heeft de delicate gruwel van de mooiste sprookjes. Het is een meesterwerk.’ Terry Pratchett

Wanneer Coraline door een deur stapt en een ander huis ziet dat merkwaardig veel lijkt op het hare – alleen beter – lijkt alles geweldig. Maar er is daar nóg een moeder en nóg een vader, en ze willen dat Coraline hun dochter wordt. Ze willen haar veranderen en haar nooit meer laten gaan. Coraline zal alles op alles moeten zetten om zichzelf te redden en terug te keren naar haar gewone leven.

In de pers

‘Gaimans verhaal is inventief en opwindend. Lezers, jong en oud, zullen iets vinden dat hen laat schrikken.’ Washington Post Book World

‘Een magnifiek en griezelig verhaal voor dappere kinderen die graag in aanraking komen met het sinistere, Coraline is perfect.’ Kirkus Reviews

‘Stephen King heeft Neil Gaiman eens omschreven als “een onuitputtelijke bron van verhalen” en deze geweldige roman, die makkelijk vergeleken kan worden met zowel Alice’s Adventures in Wonderland als de boeken over Narnia, laat Neils vertelkunst perfect zien.’ Daily Telegraph

Auteur: Neil Gaiman
Verschijningsdatum: 28-09-2023
Prijs: €18,99

‘Eindeloos inventief, meesterlijk verteld en, net als Nim zelf, te intelligent om in één hokje te passen. Dit is een boek voor iedereen. Een boek om dood te knuffelen.’ Holly Black

Nim is een ongewone jongen, die op een ongewone plek woont: hij is de enige levende bewoner van een kerkhof. Als kind werd hij opgevoed door geesten, weerwolven en andere begraafplaatsbewoners. Zo leerde hij over de oude gewoonten in de tijden waarin zijn spookachtige beschermers leefden en heeft hij geleerd hoe hij zichzelf kan vervagen. Kan een door geesten opgevoede jongen de wonderen en verschrikkingen van de wereld van zowel de levenden als de doden wel onder ogen zien? En dan zijn er ook nog de demonen die noch bij de levenden, noch bij de doden horen…

 


In de pers

‘Gaimans verhaal is inventief en opwindend. Lezers, jong en oud, zullen iets vinden dat hen laat schrikken.’ Washington Post Book World

‘Stephen King heeft Neil Gaiman eens omschreven als “een onuitputtelijke bron van verhalen” en deze geweldige roman, die makkelijk vergeleken kan worden met zowel Alice’s Adventures in Wonderland als de boeken over Narnia, laat Neils vertelkunst perfect zien.’ Daily Telegraph

‘Afwisselend griezelig en grappig, bitterzoet en speels… Een boek om snel uit te lezen en intens van te genieten.’ San Francisco Chronicle

Auteur: Chloe Gong
Verschijningsdatum: 03-10-2023
Serie: Verboden Duet-Serie (deel 2)
Prijs: €27,99

De 1e druk van de Zoon van de Witte Magnolia’s verschijnt in Limited Edition met exclusief omslagontwerp, bedrukt boekblok, geïllustreerde schutbladen en auteursbrief.

Deel 2 van de Verboden Duet-serie.

Om de jongen van wie ze houdt te redden, vermoordde Juliette in koelen bloede Roma’s beste vriend Marshall. Niet alleen riep ze daarmee Roma’s haat over zich af, maar ook haar plaats als erfgenaam van de Scharlaken Rozen is onzeker geworden.

Roma weet dat Marshalls dood zijn schuld is – hij liet tenslotte de meedogenloze Juliette weer toe in zijn leven. Hij is vastbesloten om de zaken recht te zetten, zelfs als dat betekent dat hij de vrouw moet vermoorden die hij zowel haat als liefheeft.

Shanghai bereikt langzaam een kookpunt en het gefluister over een burgeroorlog wordt elke dag luider. Dan duikt er een nieuw monsterlijk gevaar op in de stad. Juliette en Roma zullen moeten samenwerken in de strijd tegen monsters en politieke onrust, maar ze zijn niet voorbereid op de grootste uitdaging van allemaal: hun harten tegen elkaar beschermen.

Auteur: Scarlett St. Clair
Verschijningsdatum: 04-10-2023
Serie: Hades X Persephones (deel 2)
Prijs: €25

De 1e druk van A Touch of Ruin verschijnt in Limited Edition met print op snee, gekleurde schutbladen en een leeslint.

In ‘A touch of ruin’ – het tweede deel van de Hades x Persephone-serie van Scarlett St. Clair – is Persephones relatie met Hades is openbaar geworden. De daaropvolgende mediastorm dreigt haar te ontmaskeren als de godin van de Lente. Het wordt alleen maar erger wanneer een vreselijke tragedie Persephones hart breekt en Hades weigert haar te helpen. Wanhopig neemt ze het heft in eigen handen en sluit ze deals met ernstige gevolgen. Geconfronteerd met een kant van Hades die ze nooit heeft gekend en een verpletterend verlies, vraagt Persephone zich af of ze echt Hades’ koningin kan worden. ‘A touch of ruin’ is het tweede deel van de populaire Hades x Persephone-serie van Scarlett St. Clair. Eerder verscheen ook ‘A touch of darkness’.

Auteur: V.E. Schwab
Verschijningsdatum: 10-10-2023
Serie: Schemering-trilogie (deel 3)
Prijs: €26,99

De 1e druk van De Kleuren van Licht verschijnt als Limited edition met nieuw ontwerp, dubbelzijdig bedrukt stofomslag, boekblokbedrukking en geïllustreerde schutbladen.

De gevoelige balans tussen de vier Londens staat op het punt te breken. De ooit zo vereerde magie werpt zijn duistere schaduw over Rood Londen en maakt de weg vrij voor een ander Londen om de macht te grijpen. Kell begint te bezwijken onder de druk van ­tegenstrijdige loyaliteiten en Lila moet leren haar magie te beheersen, voordat de magie háár beheerst.

Intussen verzamelt kapitein Alucard Emery zijn bemanning en bereidt hij zich voor op een race tegen de klok om het onmogelijke voor elkaar te krijgen. In de schaduwen keert een oude vijand terug om de kroon op te eisen, terwijl een gevallen held een wereld probeert te redden die voor zijn ogen uiteen lijkt te vallen.

Wie zal de macht grijpen? Wie zal roemloos ten onder gaan? Wie redt het tot het einde van deze overdonderende trilogie?

Auteur: Holly Jackson
Verschijningsdatum: 12-10-2023
Prijs: €24,95

The New York Times No.1 bestselling YA crime thriller that everyone is talking about. Soon to be a major BBC series! A stunning collectors edition of the first book in this bestselling, award-winning series, presented in a beautiful hardback format with an introductory letter from the author, sprayed edges and a ribbon bookmark. The case is closed.

Five years ago, schoolgirl Andie Bell was murdered by Sal Singh. The police know he did it. Everyone in town knows he did it.

But having grown up in the same small town that was consumed by the crime, Pippa Fitz-Amobi isn’t so sure. When she chooses the case as the topic for her final project, she starts to uncover secrets that someone in town desperately wants to stay hidden. And if the real killer is still out there, how far will they go to keep Pip from the truth …

Let op: het kan tot een paar werkdagen na verschijning duren voor het boek wordt verzonden in verband met het importeren van de boeken uit het VK.

Auteur: Holly Black
Verschijningsdatum: 23-10-2023
Prijs: €39,99

Return to the captivating world of Elfhame and the book that started it all with this deluxe collector’s edition of the New York Times bestselling The Cruel Prince, from award-winning author Holly Black. Featuring a gorgeous new cover, luminous full-color endpapers, and more!

Of course I want to be like them. They’re beautiful as blades forged in some divine fire. They will live forever. And Cardan is even more beautiful than the rest. I hate him more than all the others. I hate him so much that sometimes when I look at him, I can hardly breathe. Jude was seven years old when her parents were murdered and she and her two sisters were stolen away to live in the treacherous High Court of Faerie. Ten years later, Jude wants nothing more than to belong there, despite her mortality. But many of the fey despise humans. Especially Prince Cardan, the youngest and wickedest son of the High King. To win a place at the Court, she must defy him–and face the consequences. In doing so, she becomes embroiled in palace intrigues and deceptions, discovering her own capacity for bloodshed. But as civil war threatens to drown the Courts of Faerie in violence, Jude will need to risk her life in a dangerous alliance to save her sisters, and Faerie itself.

Let op: dit boek wordt geïmporteerd uit de Verenigde Staten. Het kan daardoor tot 1-2 weken na release duren voor we het boek in huis hebben.

Auteur: Cassandra Clare
Verschijningsdatum: 25-10-2023
Prijs: €29,99

De eerste druk van Zwaardvanger verschijnt in Limited Edition met kleur op snee, een dubbelzijdig bedrukt stofomslag en leeslint.

Cassandra Clare brak internationaal door met de Kronieken van de Onderwereld. Nu is er Zwaardvanger, een nieuwe fantasyserie – in een eenmalige luxe editie. Het begon met een diefstal. De diefstal van een jongen. Kel is een wees, maar is gestolen om als dubbelganger – een zogeheten Zwaardvanger – van de kroonprins van Castellane door het leven te gaan. Hij en kroonprins Conor Aurelian zijn zo hecht als broers, maar Kels leven heeft maar één doel: sterven voor Conor, de persoon van wie hij houdt en wie hij haat – en van wie hij nooit vrij kan zijn. Lin Caster is één van de Ashkar, een bevolkingsgroep die als één van de weinigen nog een greintje magie bezit. Lin waagt zich erop om de zieken en stervenden van Castellane te verzorgen met hulp van verboden kennis, inclusief haar beste vriendin Mariam. Wanneer Kel het zwaard van een huurmoordenaar opvangt, verandert alles. Lin en Kel worden bij elkaar gebracht door de mislukte moordaanslag en worden meegesleurd in het web van de mysterieuze Voddenraper Koning, de criminele heerser van Castellane’s onderwereld. De gemoederen lopen hoog op in Castellane. Zullen de ontdekkingen van Lin en Kel hun land in oorlog storten – en de wereld in chaos? Deze luxe gebonden editie bevat kleur op snee, een dubbelzijdig bedrukt stofomslag en leeslint.

Auteur: Casey McQuiston
Verschijningsdatum: 25-10-2023
Prijs: €25

De Limited Edition versie van Rood, Wit & Koningsblauw verschijnt in een prachtig nieuw jasje met gebonden stofomslag, zilverfolie, bedrukte omplakte bang met sprankelende lijnen, exclusieve fanart op de schutbladen, print-op-snee en een extra (nieuw) hoofdstuk vanuit Henry’s perspectief!

“Het is bijna onmogelijk om mee te maken hoe Alex voor Henry valt zonder zelf verliefd op hem te worden – op hen allebei, én op dit briljante, geweldige boek.” Dat schreef de New York Times Book Review bij verschijning van ‘Rood, wit en koningsblauw’ van Casey McQuiston. Deze heerlijke romcom gaat over Alex, zoon van de Amerikaanse president, en Henry, Britse prins. Meteen zodra zijn moeder wordt verkozen tot president, wordt Alex Claremont-Diaz gebombardeerd tot Amerikaanse royalty: hij is knap, charismatisch en nog intelligent ook. Het publiek vreet hem op. Eén probleempje: Alex ligt in de clinch met een échte prins, Henry, aan de andere kant van de grote plas. En als de tabloids daar lucht van krijgen, worden Alex en Henry gedwongen om te doen alsof ze het goed hebben gemaakt. Maar wat begint als een nepvriendschap, groeit uit tot iets diepers en veel gevaarlijkers. Kan liefde de wereld redden? Ook als die liefde er anders uitziet dan verwacht? Casey McQuiston sleept je met ‘Rood, wit en koningsblauw’ mee in een verhaal vol humor en liefde.

Auteur: Rebecca Yarros
Verschijningsdatum: 25-10-2023
Serie: Fourth Wing (deel 1)
Prijs: €25

De 1e druk van Fourth Wing: In Steen Gebrand verschijnt in Limited Edition Hardback met stofomslag, kleur-op-snee, geïllustreerde schutbladen, landkaart en plattegrond. 

Welkom op het Basgiath Oorlogscollege.

Violets droom om scribent te worden aan het befaamde Basgiath Oorlogscollege valt in duigen wanneer de generaal – oftewel haar moeder – haar opdraagt deel te nemen aan het selectieproces van de Drakenrijders. De helft van de cadetten zal het eerste jaar niet overleven en de meesten willen Violet vanwege haar afkomst uit de weg ruimen – vooral Xaden, de meedogenloze (en aantrekkelijke) leider van het squadron. Violet moet alles op alles zetten om te overleven, want op Basgiath zijn er maar twee opties: afstuderen of sterven.

In steen gebrand verhoogt je hartslag van begin tot eind. Een Fantasyboek zoals je nog nooit eerder hebt gelezen. – Jennifer L. Armentrout.

Let op: de prijs van het boek wordt €29,99; de prijs van €25 is een door de uitgever vastgestelde promotieprijs.

Auteur: Rebecca Yarros
Verschijningsdatum: 07-11-2023
Serie: Fourth Wing (deel 2)
Prijs: €34,99

Pre-order nu met gratis verzending!

LET OP: BEPERKTE VOORRAAD – Maximaal 1 boek per bestelling. We hebben deze editie al lang van tevoren besteld zodat we zeker zijn van Limited Editions. Het boek moet uit de Verenigde Staten komen, waardoor het één tot twee weken langer kan duren voordat je het boek in huis hebt (na release).

Preorder now and receive the stunning, LIMITED FIRST PRINT RUN–featuring spray-painted edges with gorgeously detailed map endpapers. This breathtaking first edition is only available for a limited time and while supplies last.

Don’t miss the explosive new sequel to Rebecca Yarros’s bestselling hit, Fourth Wing.

The Empyrean series is best enjoyed in order.

Auteur: Rebecca Yarros
Verschijningsdatum: 07-11-2023
Serie: Fourth Wing (deel 2)
Prijs: €29,99

LET OP: BEPERKTE VOORRAAD. Maximaal één per persoon. Het boek moet uit de UK komen, waardoor het een paar dagen langer kan duren voordat je het boek in huis hebt (na release).

Limited edition with sprayed edges. THE THRILLING SEQUEL TO THE INSTANT SUNDAY TIMES BESTSELLER AND NUMBER ONE GLOBAL PHENOMENON, FOURTH WING! The deadly second year at Basgiath awaits. Don’t miss out on the series that the world can’t stop talking about: ‘This book contains an addictive, drug like essence that will make you relinquish all responsibility until the very last word. Do not say I didn’t warn you’ – Glamour ‘I didn’t sleep, I didn’t eat, and when I finished, I had the overwhelming urge to just start it all over again’ – Reader Review ‘You know when you finish a book, and it leaves an ache in your chest because it was so good, and now it’s over? That’s exactly how I feel after finishing Fourth Wing’ – Reader Review __________________________________________ She survived her first year at Basgiath War College . . . but the danger is only beginning. Everyone expected Violet Sorrengail to die during her first year at Basgiath War College, Violet included. But Threshing was only the first impossible test meant to weed out the weak-willed, the unworthy, and the unlucky. Now the real training begins, and Violet’s already wondering how she’ll get through. It’s not just that it’s grueling and maliciously brutal, or even that it’s designed to stretch the riders’ capacity for pain beyond endurance. It’s the new vice commandant, who’s made it his personal mission to teach Violet exactly how powerless she is – unless she betrays the man she loves. Although Violet’s body might be weaker and frailer than everyone else’s, she still has her wits, and a will of iron. And leadership is forgetting the most important lesson Basgiath has taught her: Dragon riders make their own rules. But a determination to survive won’t be enough this year. Because Violet knows the real secret hidden for centuries at Basgiath War College – and nothing, not even dragon fire, may be enough to save them in the end.

Auteur: Tahereh Mafi
Verschijningsdatum: 23-11-2023
Prijs: €24,99  €23,95

Tijdelijk te pre-orderen zonder verzendkosten! De Collector’s Edition verschijnt met nieuwe hardback cover, sprayed edges en gouden leeslint.

Stranger Things meets Shadow and Bone in this first instalment of an epic and romantic YA fantasy series – perfect for fans of Leigh Bardugo, Sarah J. Maas and Victoria Aveyard. Now a TikTok phenomenon.

A fragile young teenage girl is held captive. Locked in a cell by The Reestablishment – a harsh dictatorship in charge of a crumbling world. This is no ordinary teenager.

Juliette is a threat to The Reestablishment’s power. A touch from her can kill – one touch is all it takes. But not only is she a threat, she is potentially the most powerful weapon they could have.

Juliette has never fought for herself before but when she’s reunited with the one person who ever cared about her, the depth of the emotion and the power within her become explosive … “Addictive, intense, and oozing with romance. I’m envious.

I couldn’t put it down…. – Lauren Kate, New York Times bestselling author of Fallen ‘Dangerous, sexy, romantic and intense. I dare you to stop reading!’ – Kami Garcia, bestselling author of the Beautiful Creatures series Tahereh Mafi is the New York Times bestselling author of the Shatter Me series which has been published in over 30 languages around the world.

She was born in a small city somewhere in Connecticut and currently resides in Santa Monica, California, with her husband, Ransom Riggs, fellow bestselling author of Miss Peregrine’s Home For Peculiar Children, and their young daughter. She can usually be found overcaffeinated and stuck in a book. Follow her on Instagram and Twitter @TaherehMafi

Auteur: Dan Brown
Verschijningsdatum:23-11-2023
Prijs: €20

Deze jubileum-editie van De Da Vinci Code verschijnt in een mooi jasje met gerafeld boekblok.

In Parijs loopt Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, een afspraak met de conservator van het Louvre mis; deze blijkt kort daarvoor te zijn vermoord. Voor de politie is Langdon de belangrijkste verdachte. Geholpen door agent Sophie Neveu maakt Langdon zich uit de voeten. Hij beseft dat de conservator aanwijzingen heeft achtergelaten die alleen hij kan ontcijferen. Langdon begint met Neveu een speurtocht naar het motief van de moord. Maar de politie en de moordenaar zitten hun op de hielen…

Auteur: Stephen King
Verschijningsdatum:30-11-2023
Prijs: €24,99

De 1e druk van Dodelijk Dilemma verschijnt in Limited Edition met prachtig artwork aan binnen- en buitenzijde van het omslag, alsook een bedrukt boekblok.

In Dodelijk dilemma van horrormeester Stephen King raakt de jonge leraar John Smith betrokken bij een vreselijk auto-ongeluk waardoor hij ruim vier jaar in coma komt te liggen.

Johns vriendin en familie hebben alle hoop opgegeven, het leven gaat door. Maar het onvoorstelbare gebeurt: John opent zijn ogen. Ondertussen is de wereld drastisch veranderd. En John merkt dat hij een bijzonder vermogen heeft gekregen: als hij iemand aanraakt, kan hij diens verleden en toekomst zien. John is eigenlijk bang voor zijn gave en wil weer een normaal leven leiden. Maar als hij een ambitieuze politicus ontmoet, krijgt hij de kans om een enorme catastrofe te voorkomen. Moet John zichzelf opofferen om de levens van miljoenen te redden? En wie zal hem ooit geloven?

Deze limited edition bevat prachtig artwork aan binnen- en buitenzijde van het omslag, alsook een bedrukt boekblok.

Auteur: RuNyx
Verschijningsdatum: 23-01-2024
Prijs: €34,99

Let op: dit boek wordt geïmporteerd uit de Verenigde Staten. Het kan daardoor tot 1-2 weken na release duren voor we het boek in huis hebben.

LIMITED FIRST PRINT RUN―featuring spray-painted edges, a foiled case stamp, gorgeously detailed endpapers, an updated map and deliciously moody art throughout. Only available for a limited time and while supplies last.

An unusual girl. An enigmatic man. An ancient castle. What could go wrong?

An outcast her entire life, Corvina Clemm is left adrift after losing her mother. When she receives the admission letter from the mysterious University of Verenmore, she accepts it as a sign from the universe. The last thing she expects though is an olden, secluded castle on top of a mountain riddled with secrets, deceit, and death.

An enigma his entire life, Vad Deverell likes being a closed book but knowing exactly everything that happens in the university. A part-time professor working on his thesis, Vad has been around long enough to know the dangers the castle possesses.
And he knows the moment his paths cross with Corvina, she’s dangerous to everything that he is.

They shouldn’t have caught each other’s eye. They cannot be. But a chill-inducing century-old mystery forces them to collide. People have disappeared every five years for over a hundred years, and Corvina is getting clues to unraveling it all, and Vad needs to keep an eye on her.

And so begins a tale of the mystique, the morbid, the macabre, and a deep love that blossoms in the unlikeliest of places.

Auteur: Jennifer L. Armentrout
Verschijningsdatum: 31-01-2024
Serie: Flesh and Fire (deel 2)
Prijs: €25

De 1e druk Licht in de vlam verschijnt in Limited Edition met kleur op snee, fanart op de schutbladen en bijpassende boekenlegger. Op = op!

‘Licht in de vlam’ van Jennifer L. Armentrout is het tweede deel in de succesvolle fantasy-serie Flesh- & Fire, die zich afspeelt in de wereld van de Blood & Ash-serie.

Sera heeft er alles voor over om een eind te maken aan het schrikbewind van koning Kolis. Wanneer Nyktos, de oergod van de dood, een plan heeft om hem uit te schakelen, heeft hij Sera’s hulp hard nodig. Wat Sera niet kan gebruiken, is de onmiskenbare passie die tussen hen opvlamt. Sera weet dat ze niet mag vallen voor Nyktos, zeker niet nu de toekomst aan haar voeten ligt. Ondertussen neemt de dreiging van koning Kolis echter toe, en blijkt ze Nyktos’ liefde harder nodig te hebben dan ooit.

Auteur: Rachel Howzell Hall
Verschijningsdatum: 06-02-2024
Prijs: €38,49

Preorder now and receive the stunning, LIMITED FIRST PRINT RUN–featuring spray-painted edges with a stenciled design, as well as gorgeously detailed map endpapers. This breathtaking first edition is only available for a limited time and while supplies last.

The Witcher meets N.K. Jemisin in a new series from NYT bestselling author Rachel Howzell Hall where a young woman awakens in a field with no memory and learns that the world is dying–and that she is the only one who can save it from an evil, destructive force…herself.

Let op: dit boek wordt geïmporteerd uit de Verenigde Staten. Het kan daardoor tot 1-2 weken na release duren voor we het boek in huis hebben.

Toegevoegd aan winkelwagen

Het product is succesvol toegevoegd aan je winkelwagen!