Fairyloot in Nederland: maak kennis met So Many Pages | So Many Pages

Fairyloot in Nederland: maak kennis met So Many Pages

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest

Owlcrate in Nederland

Fairyloot in Nederland; dat is de ambitie van So Many Pages. Begin februari zijn we live gegaan! Leuk, spannend, en een beetje eng. Gelukkig zijn alle reacties overweldigend positief! Op Instagram (volg je @somanypagesbox al?) regent het leuke berichtjes en de eerste Young Adult lovers hebben zich gemeld voor de boekenboxen. Ik kreeg ook veel vragen van jullie, die ik hier graag even beantwoord! Handig om te weten: als je nog vragen of opmerkingen hebt, stuur me gerust een berichtje op Instagram!

Fairyloot in Nederland

Ja, daar gaan we voor! Fairyloot is een Britse boekenbox. De box is in 2016 opgericht en is daarmee een van de eerste van Europa (misschien wel dé eerste?). Al sinds het begin ben ik fan van Fairyloot. Het nadeel? De box is werkelijk waar onbetaalbaar als je hem in Nederland wilt bestellen. Ook is het niet zeker of je überhaupt wel je bestelling ontvangt. Kortom: de levering laat te wensen over.

Niet getreurd, want daar laten wij het niet bij. So Many Pages is opgericht om het gapende gat in Nederland te vullen: een Young Adult boekenbox waar écht moeite in wordt gestoken. Samenwerkingen met de auteur, designers en ondernemingen om een zo tof mogelijke box neer te zetten. Dat is de ambitie.

Leuk, maar wat zit er in jullie box?

Het korte antwoord? Een heleboel! Het iets langere antwoord?  In elke box wordt je verrast met een nieuw, Nederlands Young Adult boek en drie tot vijf goodies in het thema van het boek. Bovendien zit er een persoonlijke toevoeging bij van de auteur en de uitgever! Dit is bijvoorbeeld onze boekenbox van April 2021:

Boekenbox April

Kan ik het ook proberen voor één maand?

Jazeker! Zodra je je inschrijft wordt je gelijk geleid naar de pagina waar je je abonnement op pauze kunt zetten. Kom je er niet uit? Stuur een berichtje op Instagram of stuur een mailtje naar mail@somanypages.nl; dan fixen we het voor je.

Waar komen de goodies vandaan?

De goodies nemen we af van leuke lokale studio’s, ondernemers en bedrijven. Ken of ben jij iemand die de allerleukste items maakt die wij absoluut niet mogen missen? Laat het weten! We nemen vooral af van Nederlandse makers, maar het kan ook voorkomen dat er iets leuks uit het buitenland bij zit! We zoeken in alle hoeken en gaten naar de allerleukste items in het thema van de box, en werken waar mogelijk samen met de maker.

Wanneer kan ik mijn box verwachten?

We sturen alle boxen aan het begin van de maand op! Dus niet veel later kan jij ook jouw box verwachten. Zodra wij de box verzenden krijg je per e-mail een Track & Trace code om je bestelling bij te houden.

Wat is Young Adult?

Heb je even? Young Adult zijn boeken waarin de ervaringen van jongvolwassenen centraal staan; ze zijn er in alle soorten en maten. Meer weten? In deze blogpost wordt het haarfijn uitgelegd!

Fairyloot in Nederland proberen?

Schrijf je snel in!

Boekenbox met ander boek

34,99
Meer info Bestellen!

Boekenbox

29,99 / maand
 • Maandelijks het leukste gesigneerde Young Adult boek
 • Inclusief minstens vijf leuke goodies + exclusieve artprint
 • Begeleidende brief van de auteur
 • Met een glimlach bij jou aan de deur bezorgd
 • Op elk moment op te zeggen
Meer info Bestellen!

Boekenbox januari eenmalig

29,99
 • Thema januari 2022:

  Een andere wereld! Happy newyear! Waan je in een andere wereld wanneer je deze gesigneerde YA Fantasy Hardcover leest! Dit wordt echt een héle mooie – het boek is ontzettend mooi, en het thema past ontzettend goed bij het begin van 2022. De items zijn ditmaal, al zeggen we het zelf, next-level. We verklappen alvast dat je jouw leesavontuur van 2022 goed begint, en goed kunt bijhouden… 👀 Tevens zit er niet alleen een mooie artprint bij… @blueillusionart maakt voor deze editie twee dubbele, in elkaar doorlopende boekenleggers! Het belooft echt een prachtige editie te worden 😍 Zoals altijd heeft de auteur een brief voor jullie geschreven, en zijn de boeken gesigneerd en mooi ingepakt. De levering zal plaats vinden kort na het nieuwe jaar. De drukte is dan weg bij PostNL, dus we verwachten (gelukkig) weer gewoon op tijd te kunnen leveren! 📚 Wacht niet te lang, de afgelopen twee edities zijn allebei uitverkocht geraakt. We verklappen nog niet teveel over het thema van januari 2022 - maar het wordt een boekenbox om naar uit te kijken! Zoals altijd ontvang je een gesigneerd boek met brief van de auteur, een artprint en 5+ exclusieve items! 😍 Zoals altijd geldt; niet tevreden of heb je het boek in de boekenbox al? Neem contact op en ontvang een nieuw boek of geld terug 🙂
Meer info Bestellen!

Boekenabonnement

19,99 / maand
 • Elke maand een nieuw Young Adult boek
 • Exclusieve artprint bij het boek
 • Verstuurd als brievenbuspakketje
 • Zonder goodies
 • Op elk moment op te zeggen
Meer info Bestellen!

only-goodies

9,99
Meer info Bestellen!
Bezorgkosten: €5

Heb je deze posts al gelezen?

NIEUWE YOUNG ADULT BOEKEN 2022

Nieuwe Young Adult boeken 2022

Nieuwe Young Adult boeken 2022. Bij So Many Pages vind je de leukte nieuwe young adult boeken om jouw boekenkast mee te vullen.

Wat doet een uitgever?

Wat doet een uitgever?

Wat doet een uitgever? En kun je echt niet zonder? Je eigen boek uitgeven is makkelijker dan je denkt – en in