Owlcrate in Nederland: maak kennis met So Many Pages | So Many Pages

Owlcrate in Nederland: maak kennis met So Many Pages

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest

Owlcrate in Nederland

Owlcrate in Nederland; dat is de ambitie van So Many Pages. Begin februari zijn we live gegaan! Leuk, spannend, en een beetje eng. Gelukkig zijn alle reacties overweldigend positief! Op Instagram (volg je @somanypagesbox al?) regent het leuke berichtjes en de eerste Young Adult lovers hebben zich gemeld voor de boekenboxen. Ik kreeg ook veel vragen van jullie, die ik hier graag even beantwoord! Handig om te weten: als je nog vragen of opmerkingen hebt, stuur me gerust een berichtje op Instagram!

Owlcrate in Nederland

Ja, daar gaan we voor! Owlcrate is een Amerikaanse boekenbox. De box is in 2014 opgericht en is daarmee een van de eerste ter wereld (misschien wel dé eerste?). Al sinds het begin ben ik fan van Owlcrate. Het nadeel? De box is werkelijk waar onbetaalbaar als je hem in Nederland wilt bestellen. Ook is het niet zeker of je überhaupt wel je bestelling ontvangt. Kortom: de levering laat te wensen over.

Niet getreurd, want daar laten wij het niet bij. So Many Pages is opgericht om het gapende gat in Nederland te vullen: een Young Adult boekenbox waar écht moeite in wordt gestoken. Samenwerkingen met de auteur, designers en ondernemingen om een zo tof mogelijke box neer te zetten. Dat is de ambitie. Als je niet van de items houdt, kun je ook altijd kiezen voor een boeken abonnement. Zo ontvang je elke maand het leukste Young Adult boek, maar zonder de goodies.

Leuk, maar wat zit er in jullie box?

Het korte antwoord? Een heleboel! Het iets langere antwoord?  In elke box wordt je verrast met een nieuw, Nederlands Young Adult boek en drie tot vijf goodies in het thema van het boek. Bovendien zit er een persoonlijke toevoeging bij van de auteur en de uitgever! Benieuwd? Dit is bijvoorbeeld onze boekenbox van April!

Boekenbox April

Kan ik het ook proberen voor één maand?

Jazeker! Zodra je je inschrijft wordt je gelijk geleid naar de pagina waar je je abonnement op pauze kunt zetten. Kom je er niet uit? Stuur een berichtje op Instagram of stuur een mailtje naar mail@somanypages.nl; dan fixen we het voor je.

Waar komen de goodies vandaan?

De goodies nemen we af van leuke lokale studio’s, ondernemers en bedrijven. Ken of ben jij iemand die de allerleukste items maakt die wij absoluut niet mogen missen? Laat het weten! We nemen vooral af van Nederlandse makers, maar het kan ook voorkomen dat er iets leuks uit het buitenland bij zit! We zoeken in alle hoeken en gaten naar de allerleukste items in het thema van de box, en werken waar mogelijk samen met de maker.

Wanneer kan ik mijn box verwachten?

We sturen alle boxen aan het begin van de maand op! Dus niet veel later kan jij ook jouw box verwachten. Zodra wij de box verzenden krijg je per e-mail een Track & Trace code om je bestelling bij te houden.

Wat is Young Adult?

Heb je even? Young Adult zijn boeken waarin de ervaringen van jongvolwassenen centraal staan; ze zijn er in alle soorten en maten. Meer weten? In deze blogpost wordt het haarfijn uitgelegd!

Owlcrate in Nederland proberen?

Schrijf je snel in!

Boekenbox

29,99 / maand
  • Maandelijks het leukste gesigneerde Young Adult boek
  • Inclusief vijf leuke goodies + exclusieve boekenlegger
  • Begeleidende brief van de auteur
  • Met een glimlach bij jou aan de deur bezorgd
  • Op elk moment op te zeggen
Meer info Bestellen!

Boekenabonnement

19,99 / maand
  • Elke maand een nieuw Young Adult boek
  • Exclusieve boekenlegger bij het boek
  • Verstuurd als brievenbuspakketje
  • Zonder goodies
  • Op elk moment op te zeggen
Meer info Bestellen!
Bezorgkosten: €5

Heb je deze posts al gelezen?

Rage and ruin voorkant

Recensie: Rage and ruin

Jennifer heeft het met dit boek weer gepresteerd om een geweldig verhaal neer te zetten. Ondanks dat het alweer het tweede boek in deze serie, en 6e boek in deze wereld is, weet ze het toch voor elkaar te krijgen om elke keer weer een geheel nieuw plot toe te voegen.

Recensie: Een leven op wielen

You never know how strong you are until being strong is your only choice…
Mathijs de Waard is een veelbelovende profwielrenner. Als het wedstrijdseizoen afgelopen is gaat hij voor het eerst sinds tijden weer eens met zijn vrienden stappen. Mathijs, Tim en René komen echter nooit aan in het café waar ze hebben afgesproken.
Onderweg gebeurt er een heftig ongeluk dat zowel fysiek als mentaal diepe wonden achterlaat. Het leven van de vrienden zal nooit meer hetzelfde worden, hoe goed deze wonden ook genezen. Problemen die lang weggestopt zijn geweest komen aan de oppervlakte en moeten geconfronteerd worden. Zullen ze sterk genoeg zijn om dit samen te doorstaan en verder te gaan met hun leven?