Wat zit er in onze boekenbox? | So Many Pages

Wat zit er in onze boekenbox?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest

Een boekenbox bestellen is een spannende aangelegenheid, dat snappen we! In deze blogpost proberen we je daarom wat extra informatie te geven over wat je kan verwachten als je meedoet met het So Many Pages avontuur. 

Boekenbox April

Het korte antwoord: elke maand ontvang jij het leukste, net uit gekomen Young Adult boek met een toffe extra toevoeging van de auteur & uitgever (bijvoorbeeld een gesigneerd boek, extra kaartje). Bovendien ontvang je vijf goodies, geheel in thema van het boek.

Het leukste net uitgekomen Young Adult boek

Een van onze bezigheden is het bijhouden van welke boeken uitkomen. Geen simpele taak, want er zijn ontzettend veel leuke uitgevers, auteurs en initiatieven om bij te houden! 

Toch lukt het ons: elke maand selecteren we ons favoriete Young Adult boek. De boeken zijn altijd in het Nederlands geschreven, maar het kan ook een vertaling zijn van een Engels boek. De boeken zijn altijd gloednieuw: in een box van Februari zul je dus een boek vinden wat in Januari uit is gekomen.

Samenwerking met auteur en uitgever

Voor het selecteren van onze boeken nemen wij contact op met de uitgever & auteur om te kijken of ze net zo enthousiast als ons zijn om hun boek in onze boekenbox te stoppen. Hint: dat zijn ze vrijwel altijd! Samen kijken we hoe we hun bijdrage nóg leuker kunnen maken. Zo krijg je dus niet alleen een boek, maar ook nog iets extra’s! Een gesigneerd boek met een persoonlijk kaartje van de auteur bijvoorbeeld.

Goodies, items & exclusives

Buiten het bijhouden van de boekenmarkt, hebben we nog een belangrijke bezigheid! We zijn namelijk áltijd op zoek naar de leukste partners om mee samen te werken voor onze goodies.

Elke box heeft zijn eigen thema: iets wat alles aan elkaar vastknoopt. Met dit thema gaan wij langs bij alle makers, studio’s, artiesten en ondernemers om te kijken hoe zij iets kunnen bijdragen. Vaak gaan we de samenwerking aan om iets exclusiefs te maken voor de boekenbox. Nergens anders te verkrijgen dus! 

Boekenbox

29,99 / maand
  • Maandelijks het leukste gesigneerde Young Adult boek
  • Inclusief vijf leuke goodies + exclusieve boekenlegger
  • Begeleidende brief van de auteur
  • Met een glimlach bij jou aan de deur bezorgd
  • Op elk moment op te zeggen
Meer info Bestellen!

Boekenabonnement

19,99 / maand
  • Elke maand een nieuw Young Adult boek
  • Exclusieve boekenlegger bij het boek
  • Verstuurd als brievenbuspakketje
  • Zonder goodies
  • Op elk moment op te zeggen
Meer info Bestellen!
Bezorgkosten: €5

Heb je deze posts al gelezen?

Recensie: Een leven op wielen

You never know how strong you are until being strong is your only choice…
Mathijs de Waard is een veelbelovende profwielrenner. Als het wedstrijdseizoen afgelopen is gaat hij voor het eerst sinds tijden weer eens met zijn vrienden stappen. Mathijs, Tim en René komen echter nooit aan in het café waar ze hebben afgesproken.
Onderweg gebeurt er een heftig ongeluk dat zowel fysiek als mentaal diepe wonden achterlaat. Het leven van de vrienden zal nooit meer hetzelfde worden, hoe goed deze wonden ook genezen. Problemen die lang weggestopt zijn geweest komen aan de oppervlakte en moeten geconfronteerd worden. Zullen ze sterk genoeg zijn om dit samen te doorstaan en verder te gaan met hun leven?

Kom je spelen-min

Recensie: Kom je spelen?

Kassie kan zien wanneer en hoe mensen dood gaan. Als ze voorspelt dat meerdere mensen
op dezelfde manier zullen sterven, wordt ze naar een psycholoog gestuurd. Als Adam
Brandt in contact komt met “probleemgeval” Kassie, heeft hij geen idee van haar invloed op
zijn leven. Adam lijkt de enige Kassie echt gelooft. Hij kan haar problemen er echter niet
goed bij hebben als blijkt dat zijn vrouw Faith een miskraam heeft gehad en wegzakt in een
depressie.

Weerstand

Recensie: Weerstand

Het liet me ook echt nadenken over bepaalde dingen: als er een pil was waardoor je rustig in slaap kon vallen voor die tijd, zal ik die dan nemen? Wat zal ik op zo’n moment nou echt belangrijk vinden? Wie wil ik zien?