De zomer waarin alles veranderde (zomer-trilogie 1) | Jenny Han | So Many Pages

Jenny Han - Nederlands - Paperback

Belly leeft van zomervakantie naar zomervakantie. Alles wat goed en magisch is, gebeurt tussen juni en augustus. De winter is alleen maar een periode waarin Belly de weken aftelt tot de volgende zomervakantie, omdat ze niet in het strandhuis, niet bij Susannah – en het allerbelangrijkste – niet bij Jeremiah en Conrad kan zijn. Jeremiah en Conrad kent Belly al sinds haar allereerste zomervakantie. Het zijn haar surrogaatbroers, haar droomjongens. Dan is Belly bijna zestien en komt die ene zomervakantie, die ene prachtige en tegelijkertijd verschrikkelijke zomervakantie waarin alles verandert…

15,00

EAN: 9789048858866 Categorieën: , , , Tag:

Beschikbaarheid: Op voorraad

De zomer waarin alles veranderde – Jenny Han

Over Jenny Han

Jenny Han heeft verschillende succesvolle young adult boeken geschreven. Ze is opgegroeid in Richmond, Virginia en heeft een zusje. Na de middelbare school is Han gaan studeren aan de University of North Carolina in Chapel Hill. Ze haalde haar diploma in creatief schrijven aan the New School, waar ze verschillende young adult schrijvers heeft ontmoet. Momenteel woont han in Brooklyn, New York.

Verzending

  • Verzending vindt altijd dezelfde, of de volgende werkdag plaats! Zo heb jij je favoriete boeken altijd zo snel mogelijk in huis.
  • Wist je dat wij al onze boeken extra inpakken, zodat die gegarandeerd zonder schade bij jou aan komt?
  • Bestellingen boven de €30 hebben altijd gratis verzending!
  • Ben je ook abonnee van de boekenbox? We kunnen jouw boek ook extra in je boekenbox doen. Stuur ons een berichtje op Instagram of Facebook!

Flaptekst

De zomer waarin alles veranderde is het eerste deel in de zomer trilogie. Belly leeft van zomervakantie naar zomervakantie. Alles wat goed en magisch is, gebeurt tussen juni en augustus. De winter is alleen maar een periode waarin Belly de weken aftelt tot de volgende zomervakantie, omdat ze niet in het strandhuis, niet bij Susannah – en het allerbelangrijkste – niet bij Jeremiah en Conrad kan zijn. Jeremiah en Conrad kent Belly al sinds haar allereerste zomervakantie. Het zijn haar surrogaatbroers, haar droomjongens. Dan is Belly bijna zestien en komt die ene zomervakantie, die ene prachtige en tegelijkertijd verschrikkelijke zomervakantie waarin alles verandert…

De zomer waarin alles veranderde is het eerste deel in de zomer-trilogie. Het tweede deel is Een zomer zonder jou (zomer-trilogie 2) en het derde deel is Zomer voor altijd (zomer-trilogie 3).

Gewicht 1 kg
Afmetingen 22 × 14 × 2 cm
Auteur

Jenny Han

Genre

Young Adult

Taal

Nederlands

Uitgever

Moon

Uitvoering

Paperback

Pagina's

256

EAN

9789048858866

Verschijningsdatum

Juni 2021