Het museum van gevonden voorwerpen | Emma Zegers | So Many Pages

Emma Zegers - Nederlands - Paperback

Diede heeft het syndroom van Asperger, een rijbewijs dat ze niet gebruikt en kleptomane neigingen. Thuis gaat de meeste aandacht naar haar eveneens autistische broertje, waardoor het meestal niet zo gezellig is. Stiekem kan ze dan ook niet wachten tot de zomervakantie weer voorbij is. Robin heeft bij zijn verhuizing niet meer meegenomen dan de kleding die hij aanhad en een tas vol studieboeken. De relatie met zijn familie is door de reden van de verhuizing flink onder druk komen te staan. Het liefste zou hij gewoon alles vergeten. Zullen ze bij elkaar iets vinden wat ze zelf niet hebben?

18,50

EAN: 9789492585769 Categorieën: , , Tag:

Beschikbaarheid: Op voorraad

Het museum van gevonden voorwerpen – Emma Zegers

Over Emma Zegers

In 1991 ben ik geboren in Limburg, waar ik nog steeds woon. Hier ontdekte ik in 2003 Idols, TMF en het Songfestival (in die volgorde), waardoor muziek ineens niet meer weg te denken was uit mijn leven. In die periode begon ik ook met het schrijven van mijn eerste verhaal. De combinatie van deze twee passies heeft mij deels gevormd tot wie ik nu ben. Mijn liefde voor muziek leverde me in mijn studietijd ook de bijnaam MissTop40 op, onder welke ik nog steeds te vinden ben op internet.

Naast schrijven, lezen en muziek hou ik ook heel veel van eten. Je kunt me wakker maken voor hemelse modder, satésaus of een Milka-reep met koeienvlekjes (of om naar Bruce Springsteen te luisteren in de Top 2000 natuurlijk). Ik hou wel van een grapje, droom nog steeds van een vakantiehuis in Frankrijk en ben een klein beetje autistisch. Door dat laatste probeer ik mijn leven zo min mogelijk te laten beïnvloeden.

In het dagelijks leven werk ik enkele dagen per week bij de Hema. Niet exact waar de opleiding Communicatie – International Event, Music & Entertainment Studies me voor opgeleid heeft, maar mede dankzij de leuke collega’s ga ik er elke dag met plezier heen.

Verzending

  • Verzending vindt altijd dezelfde, of de volgende werkdag plaats! Zo heb jij je favoriete boeken altijd zo snel mogelijk in huis.
  • Wist je dat wij al onze boeken extra inpakken, zodat die gegarandeerd zonder schade bij jou aan komt?
  • Bestellingen boven de €30 hebben altijd gratis verzending!
  • Ben je ook abonnee van de boekenbox? We kunnen jouw boek ook extra in je boekenbox doen. Stuur ons een berichtje op Instagram of Facebook!

Flaptekst

Het museum van gevonden voorwerpen. Diede heeft het syndroom van Asperger, een rijbewijs dat ze niet gebruikt en kleptomane neigingen. Thuis gaat de meeste aandacht naar haar eveneens autistische broertje, waardoor het meestal niet zo gezellig is. Stiekem kan ze dan ook niet wachten tot de zomervakantie weer voorbij is. Robin heeft bij zijn verhuizing niet meer meegenomen dan de kleding die hij aanhad en een tas vol studieboeken. De relatie met zijn familie is door de reden van de verhuizing flink onder druk komen te staan. Het liefste zou hij gewoon alles vergeten. Zullen ze bij elkaar iets vinden wat ze zelf niet hebben?

Gewicht 1 kg
Afmetingen 21 × 14 × 2 cm
Auteur

Emma Zegers

Genre

Young Adult

Taal

Nederlands

Uitgever

Dutch Venture Publishing

Uitvoering

Paperback

Pagina's

310

EAN

9789492585769

Verschijningsdatum

Mei 2021