Onze eerste zomer samen | Sandra J. Paul | So Many Pages

Sandra J. Paul - Nederlands - Hardback

Op een stormachtige nacht komen Mila en Daniel elkaar na jaren weer tegen. Hij heeft een dringende lift naar het ziekenhuis nodig, zij besluit om hem te helpen. Het loopt mis wanneer ze onderweg een ongeluk krijgen. Wanneer Daniel ontwaakt, ontdekt hij tot zijn verbijstering dat hij een gevangene is van de mysterieuze sekteleider Dominic, die hen na het ongeluk naar zijn afgesloten domein heeft gebracht. En hij is niet de enige die in de klauwen van de man vastzit.

9,99

EAN: 9789464208290 Categorieën: , , , Tag:

Beschikbaarheid: Op voorraad

Onze eerste zomer samen – Sandra J. Paul

Over Sandra J. Paul

De meeste mensen kennen mij als auteur van psychologische thrillers, jeugdthrillers en paranormale Young Adult. In 2015 debuteerde ik met de Young Adult Eilandenreeks (Het Eiland, De Geest, De Wolf en De Ziel). Deze reeks werd gevolgd door een aantal psychologische thrillers: Azerty, Moordspel, Kwijt en Mijn Waarheid, in het najaar van 2021 verschijnt Paniek. Ik ben een plottwistauteur, mijn favoriete hobby is het bedenken daarvan ;). Tussendoor schreef ik het boek Loopgravenhel(d) (2018) ter ere van het honderdjarig einde van de Eerste Wereldoorlog. In 2019 kwam mijn eerste jeugdthriller uit, De Duistere School, in 2020 gevolgd door Het Verlaten Huis. In 2021 kwam De Vergeten Tuin uit. In het najaar verschijnt boek vier uit deze reeks De Verdwenen Burcht. Tussendoor schrijf ik graag kortere werken. Zo verschijnt in maart mijn eerste Feelgood mini-novelle Sugar Rush bij uitgeverij Books and Butterflies. Voor de bundel Er Was Eens – Het hart van een Schurk, schreef ik de mini-novelle Nocturna. Deze verschijnt in april bij Dutch Venture Publishing. In april 2021 verschijnt mijn nieuwe Young Adult thriller Onze Eerste Zomer Samen, door een unieke samenwerking met Standaard Boekhandel België. In mei 2021 verschjnt mijn allereerste kinderboek Hamley is Jarig, het eerste boek in een reeks (leeftijd 8+) Ik schrijf ook Engelstalig werk, en breng dit uit onder de auteursnaam Joanne Carlton. Zo verschenen Heart-Beat (vertaald als Hart-Slag), Kill Me Again, Dust (Stof) en Hel City (ook in beide talen verschenen); Ik schrijf ook regelmatig korte verhalen en Flash Fictions in het Engels en in het Nederlands.

Verzending

  • Verzending vindt altijd dezelfde, of de volgende werkdag plaats! Zo heb jij je favoriete boeken altijd zo snel mogelijk in huis.
  • Wist je dat wij al onze boeken extra inpakken, zodat die gegarandeerd zonder schade bij jou aan komt?
  • Bestellingen boven de €30 hebben altijd gratis verzending!
  • Ben je ook abonnee van de boekenbox? We kunnen jouw boek ook extra in je boekenbox doen. Stuur ons een berichtje op Instagram of Facebook!

Flaptekst

Onze eerste zomer samen. Op een stormachtige nacht komen Mila en Daniel elkaar na jaren weer tegen. Hij heeft een dringende lift naar het ziekenhuis nodig, zij besluit om hem te helpen. Het loopt mis wanneer ze onderweg een ongeluk krijgen. Wanneer Daniel ontwaakt, ontdekt hij tot zijn verbijstering dat hij een gevangene is van de mysterieuze sekteleider Dominic, die hen na het ongeluk naar zijn afgesloten domein heeft gebracht. En hij is niet de enige die in de klauwen van de man vastzit.

Gewicht 1 kg
Afmetingen 22 × 15 × 3 cm
Auteur

Sandra J. Paul

Genre

Young Adult

Taal

Nederlands

Uitgever

Hamley Books

Uitvoering

Hardback

Pagina's

220

EAN

9789464208290

Verschijningsdatum

April 2021