Storm and Fury (Harbinger 1) | Jennifer L. Armentrout | So Many Pages

Jennifer L. Armentrout - Nederlands - Paperback

‘Storm and Fury’ is nu verkrijgbaar als prachtige limited edition met kleur op snee, een glimmende metallic cover en een exclusieve boekenlegger. Trinity is de laatste van haar soort. Ze heeft een bijzondere gave en leeft al jaren op een geheime locatie, bewaakt door de Wachters. Als de demonen ontdekken wat haar kracht is, zullen ze haar vermoorden. Als Trinity hoort dat er buiten iets leeft dat zowel demonen als Wachters vermoordt, stort haar wereld in. Ze kan niet anders dan uit haar veilige omgeving vertrekken om zichzelf en haar familie te beschermen. ‘Storm and Fury’ is het eerste deel van de Harbinger-serie van Jennifer L. Armentrout, een spin-off van de eerder verschenen Dark Elements-serie.

22,50

EAN: 9789020538403 Categorieën: , , , Tags: ,

Storm and Fury – Jennifer L. Armentrout

Over Jennifer L. Armentrout

Jennifer Armentrout (1980) is een Amerikaanse bestsellerauter die onder het pseudoniem J. Lynn internationaal doorbrak met de  New Adult ‘Wacht op mij’-serie. Onder haar eigen naam schrijft ze ook YA-boeken (zowel standalones als series in de subgenres fantasy, science fiction en contemporary) en volwassenromans. 

Verzending

  • Verzending vindt altijd dezelfde, of de volgende werkdag plaats! Zo heb jij je favoriete boeken altijd zo snel mogelijk in huis.
  • Wist je dat wij al onze boeken extra inpakken, zodat die gegarandeerd zonder schade bij jou aan komt?
  • Bestellingen boven de €30 hebben altijd gratis verzending!
  • Ben je ook abonnee van de boekenbox? We kunnen jouw boek ook extra in je boekenbox doen. Stuur ons een berichtje op Instagram of Facebook!

Flaptekst

Storm and Fury is het eerste deel in de Harbinger-Serie van Jennifer L. Armentrout. ‘Storm and Fury’ is nu verkrijgbaar als prachtige limited edition met kleur op snee, een glimmende metallic cover en een exclusieve boekenlegger. Trinity is de laatste van haar soort. Ze heeft een bijzondere gave en leeft al jaren op een geheime locatie, bewaakt door de Wachters. Als de demonen ontdekken wat haar kracht is, zullen ze haar vermoorden. Als Trinity hoort dat er buiten iets leeft dat zowel demonen als Wachters vermoordt, stort haar wereld in. Ze kan niet anders dan uit haar veilige omgeving vertrekken om zichzelf en haar familie te beschermen. ‘Storm and Fury’ is het eerste deel van de Harbinger-serie van Jennifer L. Armentrout, een spin-off van de eerder verschenen Dark Elements-serie.

Storm and Fury is het eerste deel in de Harbinger-Serie van Jennifer L. Armentrout. Het eerste deel is Storm and Fury en het tweede deel is Rage and Ruin.

Gewicht 1 kg
Afmetingen 21 × 14 × 4 cm
Auteur

Jennifer L. Armentrout

Genre

Young Adult

Taal

Nederlands

Uitgever

Z&K

Uitvoering

Paperback

Pagina's

512

EAN

9789020538403

Verschijningsdatum

Februari 2021