Zomer voor altijd (zomer-trilogie 3) | Jenny Han | So Many Pages

Jenny Han - Nederlands - Paperback

Het laatste deel van een zwoele, zomerse trilogie door bestsellerauteur Jenny Han

Twee jaar geleden vertelde Conrad Belly dat ze voor Jeremiah moest kiezen. Sindsdien zijn zij en Jeremiah onafscheidelijk en gaan ze zelfs naar dezelfde universiteit. Alles lijkt perfect. Alleen is hun relatie niet zo fantastisch als Belly had gehoopt. En als Jeremiah de grootste fout maakt die een jongen kan maken, wordt Belly gedwongen om haar gevoelens voor de twee grote liefdes in haar leven onder de loep te nemen en te beslissen waar haar hart echt ligt. Heeft ze wel een toekomst met Jeremiah? En heeft ze Conrad eigenlijk ooit echt los kunnen laten?

De tijd is aangebroken voor Belly om voor eens en altijd te beslissen aan wie haar hart toebehoort.

15,00

EAN: 9789048858910 Categorieën: , , , Tag:

Beschikbaarheid: Op voorraad

Zomer voor altijd – Jenny Han

Over Jenny Han

Jenny Han heeft verschillende succesvolle young adult boeken geschreven. Ze is opgegroeid in Richmond, Virginia en heeft een zusje. Na de middelbare school is Han gaan studeren aan de University of North Carolina in Chapel Hill. Ze haalde haar diploma in creatief schrijven aan the New School, waar ze verschillende young adult schrijvers heeft ontmoet. Momenteel woont han in Brooklyn, New York.

Verzending

  • Verzending vindt altijd dezelfde, of de volgende werkdag plaats! Zo heb jij je favoriete boeken altijd zo snel mogelijk in huis.
  • Wist je dat wij al onze boeken extra inpakken, zodat die gegarandeerd zonder schade bij jou aan komt?
  • Bestellingen boven de €30 hebben altijd gratis verzending!
  • Ben je ook abonnee van de boekenbox? We kunnen jouw boek ook extra in je boekenbox doen. Stuur ons een berichtje op Instagram of Facebook!

Flaptekst

Zomer voor altijd is het derde deel in de zomer trilogie. Het laatste deel van een zwoele, zomerse trilogie door bestsellerauteur Jenny Han. Twee jaar geleden vertelde Conrad Belly dat ze voor Jeremiah moest kiezen. Sindsdien zijn zij en Jeremiah onafscheidelijk en gaan ze zelfs naar dezelfde universiteit. Alles lijkt perfect. Alleen is hun relatie niet zo fantastisch als Belly had gehoopt. En als Jeremiah de grootste fout maakt die een jongen kan maken, wordt Belly gedwongen om haar gevoelens voor de twee grote liefdes in haar leven onder de loep te nemen en te beslissen waar haar hart echt ligt. Heeft ze wel een toekomst met Jeremiah? En heeft ze Conrad eigenlijk ooit echt los kunnen laten? In de zomer voor altijd is de tijd is aangebroken voor Belly om voor eens en altijd te beslissen aan wie haar hart toebehoort.

Zomer voor altijd is het derde deel in de zomer-trilogie. Het eerste deel is De zomer waarin alles veranderde (zomer-trilogie 1) en het tweede deel is Een zomer zonder jou (zomer-trilogie 2).

Gewicht 1 kg
Afmetingen 22 × 14 × 2 cm
Auteur

Jenny Han

Genre

Young Adult

Taal

Nederlands

Uitgever

Moon

Uitvoering

Paperback

Pagina's

304

EAN

9789048858910

Verschijningsdatum

Juni 2021